Bayburt Belediyesi'nden yoğun mesai

Bayburt Belediyesi asfalt uygulamalarına aralıksız olarak devam ederken, park ve bahçelerdeki çalışmalar ile cadde ve sokaklarda yıkama faaliyetlerini de sürdürüyor.

Bayburt Belediyesi'nden yoğun mesai
Bayburt Postası - Yıkama ve dezenfektasyon çalışmaları devam ederken mahallelerde göze hoş gelmeyen görüntülere son vermek adına yabani ot temizliği gerçekleştiren Bayburt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında çeşitli mahallelerde bulunan boş alanlarda ot biçme çalışması yürüten ekipler buradaki yabani otları temizleyerek estetik durmayan görüntülerin önüne geçiyor.  

Asfalt Uygulamaları

Mahallelerde asfalt uygulamalarına aralıksız olarak devam eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise Şehit Osman Tepesi’nde bulunan yeni yerleşim alanlarında asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Milli Eğitim kampüsü mevkinde yol yapım faaliyetlerine devam eden ekipler ayrıca Uzungazi Mahallesi’nde yapılacak olan yeni çocuk oyun parkı içinde alan düzenlemesi gerçekleştiriyor. 


Anahtar Kelimeler:
Bayburt Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kete yiyen adam 5 yıl önce

MaşAllah belediye çalışıyor özlenen hizmet sonunda geldi