Bayburt Belediyesi'nden esnafa bayrak

Bayburt Belediyesi tüm yurtta yarın kutlanacak olan “30 Ağustos Zafer Bayramı” dolayısıyla çarşı esnafına Türk Bayrağı dağıttı.

Bayburt Belediyesi'nden esnafa bayrak
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi tüm yurtta yarın kutlanacak olan “30 Ağustos Zafer Bayramı” dolayısıyla çarşı esnafına Türk Bayrağı dağıttı.

Bayburt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli tarafından dağıtımı gerçekleştirilen Türk bayrakları, 30 Ağustos Pazar günü kutlanacak olan Zafer Bayramı dolayısıyla işyerlerinin camlarına asıldı. 
 
Bayburt’un bütün esnafını ziyaret edip Türk bayrağı dağıtan zabıta ekipleri, herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın bir gün öncesinden heyecanını yaşayan Bayburtlu esnaflar etkinlikten dolayı Bayburt Belediyesi’ne teşekkürlerini bildirdiler.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mete Memiş, şair Mithat Cemal Kuntay’ın “On Beş Yılı Karşılarken” şiirinden, “Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. / Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır” dizelerini okuyarak şöyle konuştu:

“Belediyemiz zabıta ekiplerimizce halkımıza ve esnaflarımıza Türk Bayrağımızı hediye ediyoruz. Bu vesileyle Zafer Bayramı’mızın heyecanını bir gün öncesinden yaşamaya başladık. Bütün halkımızın, kahraman ordumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramlarını kutluyor, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum.”


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.