Bayburt Belediyesi'nden asfaltlama çalışması

Bayburt Belediyesi binder asfalt uygulaması ve yol kotu düşürme çalışmalarını sürdürüyor.

Bayburt Belediyesi'nden asfaltlama çalışması
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi binder asfalt uygulaması ve yol kotu düşürme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler birden fazla noktada aynı anda gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Veli Şaban Mahallesi Erzurum Caddesi’ni de asfaltla buluşturdu. Bu cadde de binder asfalt uygulamalarına devam eden ekipler aynı zamanda Kaleardı Mahallesi Süleymaniye Caddesi’nde de yol kotu düşürme çalışması gerçekleştiriyor.

Bayburt Belediyesi mezarlık düzenleme çalışmalarına da devam ediyor. Muhtarlıklar Müdürlüğü’ne bağlı Mezarlıklar Şefliği ekipleri, vatandaşların ziyaretlerini daha rahat gerçekleştirmelerini sağlamak amacıyla komple bir düzenleme çalışması gerçekleştiriyor. Esentepe Mahallesi’nde bulunan Yeni Garipler Mezarlığı’nda faaliyetlerine devam eden ekipler, mezarlıkta bordür uygulaması gerçekleştiriyor.​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.