Bayburt Belediyesi'nde toplu sözleşme

Bayburt Belediyesi'nde çalışan işçiler ile toplu iş sözleşme imzalandı.

Bayburt Belediyesi'nde toplu sözleşme
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi'nde çalışan işçiler ile toplu iş sözleşme imzalandı. Belediye Başkan Yardımcısı Nesimuttin Selçuk, Hizmet İş Sendikası temsilcileri ve belediye işçilerinin katıldığı imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Mete Memiş kısa bir açımlama yaparak şunları belirtti:
"Hepimize hayırlı olsun"

"Değerli arkadaşlar inşallah bu sözleşme hem şahıslarınıza hem ailelerinize hem belediyemize hem de şehrimize hayırlı olur. Bir defa işçimizin, çalışanımızın emeğinin karşılığını vermek zorundayız. Bizim bu işe baktığımız yön budur." 

"Çalışmanızın karşılığını almanız gerekiyor"

"Bunda biz kar zarar hesabı yapmayız bu başka bir hesaptır. Öncelikle hak ettiklerinizi çalıştıklarınızın karşılığını almanız gerekmektedir. Böyle düşünüyoruz.  İnşallah hayrını göreceksiniz kazancınızın bereketli olmasını diliyorum. Belediyemizin imkânları bu verebileceğimizin en fazlasını verdik. Yarın imkânlarımız geliştiği bütçemiz büyüdüğü zaman bundan ilk faydalanacaklardan biride belediyemizin çalışanlarıdır. 
Tekrar söylüyorum inşallah bu sözleşme hepimize hayırlı olur Bayburt’umuza hepimize hayırlı olur kazancınız bereketli olsun."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.