Bayburt Belediyesi'nde bayramlaşma

Bayburt’ta ayrı bir coşku ile kutlanan Ramazan Bayramı, Bayburt Belediyesi'nde de birlik beraberliğe sahne oldu.

Bayburt Belediyesi'nde bayramlaşma
Bayburt Postası - Belediye Başkanlığı makamında düzenlenen bayramlaşmada Belediye Başkan Yardımcıları Nesimuttin Selçuk ile Süreyya Türkmenli, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve belediye personeliyle bir araya gelen Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, personelin bayramını tebrik ederek, “Ramazan Bayramını idrak etmek ve bayramlaşmak üzere bir araya geldik. Bizim için bayramların farklı bir anlamı var; dayanışma ruhunun ve dayanışma duygusunun en üst seviyeye çıktığı bir dönemi yaşıyoruz. Bayburt Belediyesi olarak biz bir aileyiz. İyisiyle kötüsüyle kafamızdaki düşüncelere göre değil de, bir kamu hizmeti yapan bir kurumun mensupları olarak aynı gaye uğrunda bir araya toplanan insanlarız. Bizim amacımız Bayburt halkına hizmet etmek" dedi.



Personele, 'her davranışınız toplum nezaretinde takip ediliyor. İsteriz ki, bize güzel davranışlarınız yansısın biz de bundan gurur duyalım" ifadeleriyle seslenen Pekmezci, "Belediye meclisinden birim amirlerine ve personeline kadar herkesin amacı Bayburt halkına hizmet sunmaktır. İnşallah Rabbim sağlık ve sıhhat içerinde hizmet ederek bizden sonra gelenlere elimizden geldiği kadar daha iyi bir belediye teslim etmek düşüncesindeyiz. Burada çalışan bütün arkadaşlar şunu bilmelidir ki, sizlerin her hareketiniz, her davranışınız toplum nezaretinde takip ediliyor. İsteriz ki, bize güzel davranışlarınız yansısın biz de bundan gurur duyalım. Bayram vesilesiyle sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğumu ifade ediyorum. Hepinizin bayramı mübarek olsun. Rabbim ailenizle, çoluk çocuğunuzla mutlu nice bayramlara eriştirsin” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 5 yıl önce

Demek ki sorun var işlerde