Bayburt Belediyesi 30 adet daireyi satışa çıkardı

Bayburt Belediyesi Şehit Osman Villaları yanında inşa edilen 30 adet 1-1 daireleri satışa çıkarıyor.

Bayburt Belediyesi 30 adet daireyi satışa çıkardı
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi il dışında ve yurt dışında yaşayan Bayburtluların Bayburt’a geldiklerinde rahatlıkla kalabilecekleri 1+1 daireleri satışa çıkarıyor.

Projesi Bayburt Belediyesi tarafından hazırlanan ve yapımı tamamlanan Tuzcuzade Mahallesi Şehit Osman Dağı mevkinde bulunan 30 adet 1+1 dairenin satışı 7 Ağustos 2018 tarihinde saat 15.00’te ihale usulü ile gerçekleştirilecek.  Bayburt Belediyesi’nin 4. Katında bulunan meclis toplantı salonunda yapılacak olan ihaleye gerçek ve tüzel kişiler katılabilecek.

Büyüklükleri 52 ile 57 metrekare arasında değişen dairelerin ihale başlangıç fiyatları büyüklüklerine göre 60 bin TL ile 65 bin TL arasında değişiyor. 1+1 konutlar özellikle il dışında ve yurt dışında yaşayan Bayburtlulara memleketlerinde bir ev sahibi olma konusunda büyük avantajlar sunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gada69 6 yıl önce

Adam almanyada fransada krallar gibi yaşasın, yazları alamanyada ucuz mercedesiyle hava yapsın, gariban bayburtlu da ev almak için 250 lirayı gözden çıkarsın, belediye daha gurbetçilere kıyak yapsın. Ne faydası var gurbetçinin bayburta, çok seviorsa gelsin burda yaşasın. Hepsi amele işçi almanyada fransada ama sanarsın komprador, bir havalar bir havalar, bunlara bir de ev mi verecekmiş belediye, ayıptır.

Avatar
ALOŞ 6 yıl önce

Belediye kar da sat sat harca. Sonrada iş yok kimse demesin. Bakın belediye çalışıyor.

Avatar
Ozan 6 yıl önce

Gurbetçi kardeşler Almanya da 1 Euro yu bankayla Bayburt a gönderiyor ve burada aynı parayı 6 katı olarak alıp krallar gibi yaşıyor. Belkide diyordur ki Türkiye ne kadar gelişmiş. Param yolda para kazanıyor diye aklından geçirip keyifle Bayburt ta kahvesini içiyor. Bizlerde paramız değer kaybediyor diye kıvranıyoruz. Şimdi adalet bunun neresinde

Avatar
Emrah 6 yıl önce

Celali baba ne güzelde demiş yorum yazanlara
Şimdiki cahile yol Budur desen
Derlerki celali yaşamaz burda

Misafir Avatar
ALOŞ 6 yıl önce @Emrah

Zoruna mı gitti yorum

Beğenmedim! (0)
Avatar
rambo yağız 6 yıl önce

Gada 69 sen çok boş konuşuyorsun bayburt sokağında sen ipone ile dolaşırken o ucuz gördüğün mercedesi almak için gece mesaisindeyken kahvede dengesiz dengesiz konuşma o avrupadaki insanları yargılama sana kalmadı :(((((

Avatar
rambo yağız 6 yıl önce

Ozan beyyyy :((( almanyada ev kirasın ne kadar biliyormusunda konuşuyorsun en az ev kirası 700€ dan başlıyor dal kavuk sen 300 tl kira ödemeyi beceremiyorsun kahvede tünemekten sigara tüssülemekten başka dengesiz dallama ((((

Misafir Avatar
Ozan 6 yıl önce @rambo yağız

Senin ağzın bozuk. ben fikrimi yazdım. Sende sana göre fikir üretebilirsin. Diğer sarfettiğin kelimeleri sana aynen iade ediyor senin seviyene düşmem.

Beğenmedim! (0)