Bayburt '2. Plevne' şehitlerine yürüyor

Bayburt Belediyesi 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Günü kapsamında Kop Dağı Şehitlik Anıtı’na yürüyüş etkinliği düzenliyor.

Bayburt '2. Plevne' şehitlerine yürüyor
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Günü kapsamında Kop Dağı Şehitlik Anıtı’na yürüyüş etkinliği düzenliyor. 18 Mart Çarşamba Günü gerçekleşecek yürüyüş için saat 14.00’te Belediye hizmet binasının önünden araç kaldırılacak.
 
Başkan Memiş'ten çağrı


Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş şunları söyledi:

"Kop Savunması bizim İstiklâl Harbi'nde çok önemli bir yer tutmuştur ve çeşitli etkinliklerle gelecek nesillere hatırlatılmalıdır. İstiklal Harbi'nin kazanılmasında, Kuva-yi Milliye'nin toplanmasında Kop Savunması’nın Rus askerinin durdurulması açısından bizim tarihimizde çok önemli bir yeri vardır. 18 Mart’ta düzenleyeceğimiz yürüyüşe tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. 2. Plevne olarak nitelendirilen Kop Savunması'nın tarihimizde şanlı bir yeri vardır. Düzenleyeceğimiz yürüyüşte onun şanına uygun olarak hayat bulacaktır."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.