Başsavcı Uğurlu'ya veda

Başsavcı Hasan Uğurlu için veda programı organize edildi.

Başsavcı Uğurlu'ya veda
Bayburt Postası - Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Kararnamesi çerçevesinde Manisa Salihli Başsavcılığına atanan Bayburt Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu için veda programı organize edildi.

Bayburt Üniversitesi Konuk evinde düzenlenen programa, Vali İsmail Ustaoğlu, Belediye Başkanı Mete Memiş, Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Hayri Tacın, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Mithat Kutanoğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İbrahim Ayhan Vural, İl Emniyet Müdürü Sezayi Er ile bazı kurumların temsilcileri katıldı.

Vali Ustaoğlu, burada yaptığı konuşmada, Başsavcı Uğurlu ile klasik mesai ilişkisinin ötesinde adeta kader birliktelikleri olduğunu söyledi.

Uğurlu'nun kentte görev yaptığı 3 yıl boyunca, güzel bir devlet duruşu gösterdiğine dikkati çeken Ustaoğlu, "Uğurlu, toplumun her kesimiyle kurduğu güzel ilişki sayesinde Bayburt'ta hoş bir seda bırakacak. Bu hoş seda inşallah gittiği yerde de hem kendisi hem de bizler için iyi bir anı olarak kalacak." dedi.

Başsavcı Uğurlu ise aile olarak Bayburt'tan ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Hayalinin vatandaşlara verdikleri hizmetlerle ISO 9001 belgesi almak olduğunu belirten Uğurlu, "Burada toplumun tüm kesimleriyle yapmacık değil, sınırları zorlayarak mümkün olduğunca açılmaya çalıştık. Bunda amacımız insanların bizi sevmesi ya da sayması değil, adliye ile şehir arasındaki mesafeyi kısaltmak." ifadelerini kullandı. 

Anahtar Kelimeler:
Hasan Uğurlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.