Başkan Pekmezci, Tuzcuzade mahallesinde

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, problemlerini yerinde görmek ve ihtiyaçlarını tespit etmek amacıyla mahalle gezilerine devam ediyor.

Başkan Pekmezci, Tuzcuzade mahallesinde
Bayburt Postası - Daha önce Esentepe, Kaleardı, Karasakal, Camii Kebir ve Uzungazi mahallerini ziyaret eden Pekmezci'nin bu kez adresi Tuzcuzade Mahallesi oldu.

Belediye Başkan Yardımcısı Nesimuttin Selçuk, Fen İşleri Müdürü Kasım Çeker, Muhtarlık İşleri Müdürü Fuat Güzen, Park ve Bahçeler Müdürü Burak Görgülü, Temizlik İşleri Müdürü Abdulvahhap Silsüpür ile İmar ve Şehircilik Müdürü Hamit Kaygusuz ile birlikte Tuzcuzade Mahallesi’ne giden Başkan Pekmezci, burada mahalle muhtarı Kamil Algan’dan Tuzcuzade Mahallesi’nin sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Belediye Başkanı Pekmezci, mahallenin problemleri ile ilgili birim müdürlerine tek tek not aldırdı. Karşılaştığı vatandaşların da görüş ve temennilerini dinleyen Pekmezci, mahallenin tüm eksikliklerinin giderileceğini belirtti. 

Anahtar Kelimeler:
Hükmü PekmezciKamil Algan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.