Başkan Pekmezci'den ziyaretler

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci Şehit ve Gazi Aileleri Derneği ile Muhtarlar Derneği'ne ziyarette bulundu.

Başkan Pekmezci'den ziyaretler
Bayburt Postası - ŞAGDER Başkanı Selami Köksal’a çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Pekmezci, “Yaşadığımız bu toprakların tapusunu hazırlayan şehitlerimiz ve gazilerimizdir. Bu dün böyleydi, bugün de böyle, bundan sonra da böyle olacak. Her Türk vatandaşı bu sorumluluğun bilincinde olmak zorundadır. Bugün burada üstlendiğiniz bir görev var şehit ve gazi aileleri adına, şahsınızda bütün şehit ve gazi ailelerimize, özellikle evladını kaybeden şehit ailelerimize baş sağlığı diliyorum. Gazilerimize uzun ömürler diliyorum” dedi.

Pekmezci, "Biz Bayburt Belediyesi olarak her zaman sizin emrinizdeyiz" diye konuştu.

Bir ziyaret de Muhtar Derneği'ne gerçekleştiren Başkan Pekmezci, burada yaptığı açıklamada ise, “Muhtarlık devletle halk arasında köprü vazifesi görmesi dolayısıyla önemli kurumlarımızdan bir tanesi. Bugün bulunduğu konum itibariyle de muhtarlara devletimizin yüklediği önemli görevler var. Biz muhtarlarımızla olan diyalogumuzu elimizden geldiğince en iyi şekilde yerine getirmeye gayret ederiz. Biz bu şehirde birlikte yaşıyoruz. Bu şehirde birlikte bir şeyleri başarmanın mutluluğunu paylaşmak istiyoruz. Her birimiz 5 yıllığına seçilmişiz. Bu bir bayrak yarışıdır yarın başkaları gelecek. Önemli olan aldığımız görevi en iyi şekilde yapacağız” diye konuştu. 

Dernek Başkanı Abubekir Altındaşoğlu, Başkan Pekmezci'ye sounlar hakkında bilgi vererek, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.