Başkan Memiş’ten altyapı açıklaması

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, kentte son yıllarda yapılan en büyük yatırım olan ve vatandaşlar için çile haline gelen alt yapı çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Memiş’ten altyapı açıklaması
Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, kentte son yıllarda yapılan en büyük yatırım olan ve vatandaşlar için çile haline gelen alt yapı çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Alt yapı çalışmalarının artık tamamlandığı müjdesini veren Başkan Memiş, "Şunu ifade edeyim inanıyorum ki Bayburt hizmetin en iyisine layıktır. Biz de Bayburt Belediyesi olarak bu şehre hizmet etmeyi en onurlu vazife bildik. Bu anlamda temel alt yapı problemini hallettik. Bu proje kapsamında içme suyu isale hattı, kanalizasyon, yağmur suyu tahliye sistemi ve atık su arıtma tesisi tamamlandı" dedi.

"Musluklardan akan sularımızı içebiliriz"
 
Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla beraber evlerdeki musluklardan akan suların içilebileceğini belirten Belediye Başkanı Memiş, kendilerine 2 yıl önce hep musluktan su içebilecek miyiz? sorusunun sorulduğunu ve artık musluklardan akan suların içilebileceğini, çay demlenebileceğini belirterek, suyun kireç oranı düşürüldüğünü ve temiz olduğunu ifade etti.

"Çoruh artık pırıl pırıl"

Açıklamasında Çoruh Nehri'ne de değinen Başkan Memiş şöyle devam etti:

"Çoruh Nehrimiz de artık pırıl pırıl akmaktadır. Çoruh Nehri’ne şehrimizin hiçbir bölgesinden atık su karışmıyor. ve Çoruh Nehri’nde Ramazan ayı sonrası Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğünün çalışmaları da başlayacak. Bunu da belirtirken Maliye Bakanımız Sayın Naci Ağbal Bey’e Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu Bey’e ve özellikle Sayın Cumhurbaşkanımıza çok çok teşekkür ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla iki kıymetli bakanımız Veysel Bey ve Naci Bey bir araya geldiler. Çoruh’la ilgili yapılması gereken neyse o yapılacak. Zaten başında öyle demiştik. Çoruh ve kale bizim hayalimiz. Porsuk Çayı’nın Eskişehir’e kattıklarını, Sen Nehri’nin Paris’e kattıklarını Çoruh ile Bayburt’a katacağız. İnşallah Ramazan sonrası başlayacak çalışmalarla Çoruh Nehrimiz Bayburt’a hizmet etmeye devam edecek."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sevda 8 yıl önce

Ne yazık üzülerek ifade edeyim ki başta isminiz ekibiniz ve donanımınızla birlikte belediye tarihinde gelmiş geçmiş en başarısız bir başkan olarak zihinlerde olacaksınız. Bu vesileyle bayburt sizinle gurur duyuyor...Oysa sizin zamanınızda bayburta giren tiriliyon paralar hiçbir dönemde girmedi..Heykelinizin dikilmesi lazım...

Avatar
aziz 8 yıl önce

Baskanim
Sen sehir sebegesinden akan suyu iciyormusun cok inandirisin gozlerim yasardi .Bak nekar dogru soyluyorsun en buyuk hayalim posuk cayi...tabiki HAYAAAAALLL..uyan artik.biz bayburtlularda seninle ayni hayal dunyasindayiz ...ama biz hayalden uyanmaya basladik.Siz ise hayal kurmaya devam edeceksiniz.bizde yenir baska bir baskanla hayaldunyasina dalacagiz.bir baskandaha yenibir hayal daha...bu boyle devam edip gidecek.

Avatar
Mehmet kol 8 yıl önce

Baskanim size tavsiyem kultur mudurunude al amasyaya git.gor belediyecilik ve turizm nasil yapilir gorun

Avatar
İmam 8 yıl önce

Sayın Başkan işin açıkçası ilk seçildiğinizde size o kadar güveniyordum ki ancak gel gör ki geçen süreçte bütün umutlarımızı boşa çıkardınız öncelikle iş yapabilmek için ekip gerekir siz o Başkan yardımcılarıyla veya diğer ekibinizle bir şey yapamayacağınızı gösterdiniz bizim umutlarda bir dahaki bahara kaldı hadi hayırlısı

Avatar
Belediye mağduru vatandaş 8 yıl önce

Alt yapı mı? Hangi alt yapı? Hani şu yıllardır bitirilemeyen alt yapı mı? Yahu bir de açıklama mı yapıyorsunuz Allah aşkına. Memleket memleketlikten çıkmış, gelmiş burda alakasız açıklamalar yapıyorsunuz. Allah siz ve sizin gibileri bu memleketin hizmetkarlığından muhafaza buyursun. Amin.

Avatar
mağdur bayburtlu 8 yıl önce

ya ne yaparsa yapsın beledi bir iş yok çalışma yok ancak arabalarla gezersiniz sizler belediye bir şey istedik adamların gücü yetmedi yapalar her hafta pazartesi kurulan pazar meydanında dedik-ki pazarcılar tezgahlarını cuma cumartesi akşamından kurmasınlar pazar akşamından kurmay başlasınlar genç Osman mah. en işlek caddesi pazartesi ile birlikte 4 gün kapalı kalıyor çocuklarla kaldırımdan yürüyemiyoruz yolun ortasında yürüyor ama belediye başkanı bunu görmüyor sayın bakanım birde belediyenin çalışmalarından memnum sayın bakanım yapılan yerlere değil yapılmayan yerlerde gezin birde tek gezin yanız da belediye başkanının olmadan bakın halk nasıl istekleri olacak uzun lafın kısası bu başkanda iş yok çalışma yok gezme var gez başkanım daha seçilemessin başkan olarak

Avatar
Söför 8 yıl önce

Mete bey agaçlara döşediginiz o letler araç kullananların gözüne alıyor bu neye benzedi biliyormusunuz saat kulenin etrafına yapılan o girintili çıkıntılı kaldırımlara Allah aşkına bir şey yaparken biraz mantıklı düşünün etrafınıza bir bakın bazı yakınızdakiler sizi yılratmak adına bence kasıtlı yanlış işler yapıyor benden söylemesi.