Başkan Memiş'ten tebrik mesajı

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, AK Parti Bayburt Milletvekili Naci Ağbal'ın 64. hükümette Maliye Bakanı olarak yer almasını değerlendirdi.

Başkan Memiş'ten tebrik mesajı
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt Milletvekili Naci Ağbal'ın 64. hükümette Maliye Bakanı olarak yer almasını değerlendiren Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, "Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan 64. Hükümet kabinesinde Milletvekilimiz Naci Ağbal ‘ın Maliye Bakanı olarak görevlendirilmesini büyük bir sevinçle öğrenmiş bulunmaktayız" dedi. 

Bayburt'a daha güçlü bir şekilde hizmet edeceklerini belirten Memiş, yaptığı açıklmada şunları söyledi:  

“Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan 64. Hükümet kabinesinde Milletvekilimiz Naci Ağbal ‘ın Maliye Bakanı olarak görevlendirilmesini büyük bir sevinçle öğrenmiş bulunmaktayız. Sayın Bakanımız bu görevin kendisine tevdi edilmesi ile gerek Bayburt gerekse ülkemiz genelinde etkin hizmet getirme imkânı yakalamıştır. Bayburt’umuzun bu mutlu ve gururlu gününde sayın bakanımızı tebrik ediyorum. İnşallah hep beraber Bayburt’umuza ve ülkemize daha güçlü bir şekilde hizmet edeceğiz. Bu vesile ile başta yeni Maliye Bakanımız Naci Ağbal olmak üzere 64. Hükümet kabinesinde görev alan tüm bakanlarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum Allah yar ve yardımcıları olsun.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rica 8 yıl önce

'Bayburtumuza ve ülkemize daha güçlü bir şekilde hizmet edeceğiz' demişsin başkan. Bende 'gölge etme başka ihsan istemez' tarzında olacak ama 'suyu kesme yeter' diyorum.