Başkan Memiş'ten Kurtuluş Günü mesajı

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş Bayburt’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 99. Yıl Dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Memiş'ten Kurtuluş Günü mesajı
Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş Bayburt’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 99. Yıl Dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, 21 Şubat 1918’de Bayburt’un vefakâr ve sabırlı insanlarının bağımsızlık mücadelesinde tüm zorluklara rağmen şehirlerine ve vatanlarına sahip çıkma adına mücadelelerini sürdürerek başarıya ulaştıklarını belirten Başkan Memiş  şunları ifade etti:

“Aziz milletimiz şanlı tarihi boyunca vatanına, bağımsızlığına ve milli değerlerine büyük bir aşkla bağlanmış; onlara yönelen her türlü tehdidi varını yoğunu ortaya koyarak bertaraf etmeyi vazife bilmiştir. Milli mücadele yıllarında tüm yurtta yakılan kurtuluş meşalesi 21 Şubat 1918’de Bayburt’umuzu da aydınlatmış, Allah’ın izniyle aziz ecdadımız ve kahraman ordumuz bütünleşerek şehrimizi düşman işgalinden kurtarmıştır.
Bu kahraman ecdadın torunları olarak bizlere düşende, onların canlarından aziz bilip şehadet şerbetini içerek bize emanet ettikleri bu cennet vatanı, aynı bilinçle yarınlara taşımak ve gelecek nesillere daha güçlü bir şekilde bırakmaktır.

Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin 21 Şubat Kurtuluş gününü tebrik ediyor, başta bu kutlu mücadelenin isimsiz kahramanları olmak üz
ere bu aziz vatan için seve seve şehadet şerbetini içen tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.