Başkan Memiş, Taşhan'da iftar açtı

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Ramazan ayında gerçekleştirilen iftar organizasyonlarına ev sahipliği yapan Taşhan’da vatandaşlarla birlikte oruç açtı.

Başkan Memiş, Taşhan'da iftar açtı
Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, belediyenin Taşhan'daki iftar organizasyonu katıldı. Eşi ve çocukları ile birlikte vatandaşlarla iftar yapan Başkan Memiş, masaları tek tek gezerek vatandaşların Ramazanlarını tebrik etti. 

İftardan sonra da vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Memiş, yaptığı açıklamada, Ramazan boyunca tarihi Taşhan’da hayırseverlerin katkılarıyla belediye tarafından iftar yemeği verildiğini hatırlattı. Başkan Memiş, “Ramazan ayı böylesi birlikteliklerle anlamlanıyor, huzur etkisi artıyor. Bu huzur ve mutluluk ve iftar sevincini görmek bize yetiyor" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 8 yıl önce

Sevgili başkan bu luzumsuz işleri bırak belediyeye çeki düzen ver araçlarınızı takip edin bakalım mesai saatleri dışında hangi amaçlarda kullanılıyor siz makam aracınızı belediyenin önüne bırakıyorsunuz ama birileri belediyenin araçlarını kendi araçları gibi gece gündüz kullanıyor kendi özel aracınıda ihtiyacı olmadıgı için galeriye çekip satıyor çünkü ihtiyacı yok artık ona belediyenin altına verdigi araç var ne yakıt derdi ne kasko derdi her şeyi beleş sevgili başkan bunları düzeltmedikçe halkın güvenini tekrar saglamanız mümkün degil .

Avatar
NAZIM 8 yıl önce

BAYBURT BELEDİYESİNİN SAHİBİ YOKKİ.SADECE REKLAMLARI VAR.BAŞKAN ŞUNU DEMİŞ,ŞURAYA GİTMİŞ,BAYBURT İNSANINI AYAKTA UYUTUN.ETRAF PİSLİKTEN GİDİLMİYOR.

Avatar
Mazlum 8 yıl önce

Başkan bey size diyecek bir şeyimiz yokta yanınızda gezdirdiklerinize lütfen dikkat ediniz bizden demesi onları sizin yanınıza yapıştıran sonuçta belli lütfen dikkat.