Başkan Memiş, fen işleri personeliyle bir araya geldi

Bayburt Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren birim personelleriyle toplantılarını devam ettiren Belediye Başkanı Mete Memiş, Fen İşleri Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi.

Başkan Memiş, fen işleri personeliyle bir araya geldi
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren birim personelleriyle toplantılarını devam ettiren Belediye Başkanı Mete Memiş, Fen İşleri Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi.

Belediye Başkan Yardımcıları Şahin Kızılaslan ve Nesimuttin Selçuk’un da katıldığı toplantıda Başkan Memiş gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Atölyeden ayrılmadan önce personelle bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Mete Memiş, Fen İşleri Müdürlüğü personelinden memnun olduklarını belirterek bu çalışmalarını aynı özveriyle sürdürmelerini istedi.

Toplantının ardından Fen İşleri kısmından ayrılan Başkan Memiş, yine belediye atölyesinde hizmet veren Elektrik, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Marangoz atölyesinde incelemelerde bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 8 yıl önce

Kardeşim bu ne memleket çamurdan çukurdan geçilmiyor sen mesai saatinde kahvaaltı yapıyorsun sabah 8.5 ta işe başlayıp. saat 10gibi 15 dakka çay molası verip öyle yemek arasına gidip tekrar gelip mesaiye başlayıp 3 gibi bir çay molası verip akşam mesai biter sen kalkar saat 10 da işe başlayacaksın yahu hiç kul hakkından korkmuyormusunuz mesai saatlerinde iş haricinde şahsi işlerle geçirmek bir nebaldir herkez kahvaaltısını mesai saati öncesi yapsın ve saatinde işinin başında olsun böyle olduğu için ülkeni en küçük kentinde sokakta arabayla gidemiyoruz kaldırımlarda yürüyemiyoruz Allah tan şurada bir yıl sonra bu şehirden gidip kurtaracagım ama bu insanlar bunları hak etmiyor .