Başkan Memiş, çalışma alanlarını gezdi

Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmeye başlamasıyla beraber Bayburt Belediyesi’nin sahada görevli ekipleri çalışma temposunu artırdı.

Başkan Memiş, çalışma alanlarını gezdi
Bayburt Postası - Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmeye başlamasıyla beraber Bayburt Belediyesi’nin sahada görevli ekipleri çalışma temposunu artırdı. Bir yandan yol yıkama ve dezenfektasyon çalışması gerçekleştiren ekipler bir yandan da kış mevsimi boyunca yapılan tuzlama ve kar temizliği çalışmaları sırasında deforme olan yollarda onarım ve asfaltlama çalışması gerçekleştiriyor. Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş’te çalışmaların devam ettiği alanlarda incelemelerde bulunarak gidişat hakkında bilgi aldı.

Şehrin birden fazla noktasında aynı anda çalışmalarını devam ettiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şehir merkezi, ana arterler ve mahallelerde bulunan ara sokaklarda bir yandan yol onarım ve dolgu çalışması gerçekleştirirken, bir yandan da bu çalışmaların bittiği yerlerde asfalt uygulaması gerçekleştiriyor. Ekipler bu çalışmalarla eş zamanlı olarak kaldırım yapımına da devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğünün çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsat bilerek birden fazla noktada yol ve kaldırım yıkama çalışması gerçekleştiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sanane 7 yıl önce

Pönserek deresinin üstü 2016 itibariye açıldı kışın - 20 de bile insanın burnu düşüyor çevresinden geçerken yazın bu millet ne yapacak şehrin göbeğinde bok kokusundan geçilmez oldu. Yazık vAllahi yazık bu memleketin insanlarına. Her dönemde belediye başkanı değişsin hiç biri bişey yapmadan gitsin. Olan zavallı Bayburt halkına olsun.