Başkan Memiş, çalışma alanlarını gezdi

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş imalatı devam eden ve tamamlanmış olan çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Memiş, çalışma alanlarını gezdi
Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, çalışmaları yerinde inceledi. İncelemelerine ilk olarak Genç Osman Mahallesinde devam eden kaldırım yapım çalışmalarıyla başlayan Başkan Memiş, burada çalışmaların gidişatıyla ilgili bilgi aldıktan sonra yine Genç Osman Mahallesinde yer alan Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Bayburt Belediyesi iş birliğiyle yaptırılan semt sahasında incelemelerde bulundu.
 
Genç Osman Mahallesindeki incelemelerin ardından Zahit Mahallesi Doğa Kent mevkiine geçen Belediye Başkanı Memiş burada da devam eden kaldırım çalışmalarını bir süre yerinde takip ederek bilgi aldı. Daha sonra Çoruh Evler mevkiinde yapımı tamamlanan semt sahasını inceleyen Başkan Mete Memiş, buradaki incelemelerinin ardından Şair Zihni Kent Ormanına geçerek bu bölgede Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen düzenleme çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Umut An 7 yıl önce

Merkezi yerler iç açıcı değil, Üniversite ön tarafında bulunan kaldırımlar yıllarca aynı vaziyette onarım bekliyor, Askerlik şubesi karşısındaki camların bulunduğu yer park yıllarca onarım bekliyor sayın Başkan, merkezi yerlere sıra ne zaman gelecek. Biz hep yaya yürüdüğümüz için adım adım bu yerleri biliyoruz. Güzel hizmetleri istisna tutuyoruz.

Avatar
Erzurun 1 yıl önce

Orhan hocamın Bayburt ak parti milletvekili aday adaylığı hayırlı olsun..Bayburt eğer tek milletvekili cukaricaksa oda ak partiden olması lazım ve en önemli tercihte Bayburt öz evladı ve Bayburt'un gururu prof.dr.orhan ateş olmali