Başkan Memiş, çalışma alanlarında

Belediye Başkanı Mete Memiş hafta sonu mesaisini çalışma alanlarını incelemeye ayırdı.

Başkan Memiş, çalışma alanlarında
Bayburt Postası - Belediye Başkanı Mete Memiş hafta sonu mesaisini çalışma alanlarını incelemeye ayırdı. Çalışma sahalarını ziyaret ederek yapımları devam eden projelerde incelemelerde bulundu. İncelemelerine yol ve kaldırım yapım çalışmalarının hafta sonu mesaisiyle devam ettiği Sebahattin Savacı Caddesi ve Eski Hasta Caddesi’nden başlayan Başkan Memiş, buralarda yapımı süren yol kazma çalışması ile yol yapım ve kaldırım çalışmalarını yerinde takip ederek Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Kızılaslan ile diğer yetkililerden yapılan işler hakkında bilgi aldı.

Kaleardı Park ve Kadızade Mahallesi Otoparkı’nda İnceleme

Sebahattin Savacı Caddesi ve Eski Hastane Caddesi’nin ardından tamamlandığında Kadızade Mahallesi’ne hem otopark hem de sahip olduğu sosyal donatılarla komplike bir alan kazandıracak olan otopark projesinde incelemelerde bulunan Başkan Mete Memiş, daha sonra Pazar mesaisinin yoğun bir tempoyla sürdüğü bu yaz sezonu bitmeden hizmete açılacak olan Kaleardı Park’a geçti. 50.000 m² lik bir alanda yapımı süren parkta devam eden hummalı çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Belediye Başkanı Memiş bir dizi incelemede bulunduktan sonra buradan ayrıldı.

Anahtar Kelimeler:
Mete Memiş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.