Bakan Özlü'den 'Bilim Merkezi' sözü

Bayburt Doğal Taş Üretim ve Pazarlama Destek Merkezinin açılış törenine katılmak üzere Bayburt'a gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu ile birlikte esnafı dolaştı...

Bakan Özlü'den 'Bilim Merkezi' sözü
Bayburt Postası - Bayburt Doğal Taş Üretim ve Pazarlama Destek Merkezinin açılış törenine katılmak üzere Bayburt'a gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu ile birlikte esnafı dolaştı.

Tarihi Yıldız Garajı'nı dolaşan ve Yakutiye Camii avlusunda vatandaş ile sohbet eden Bakan Özlü, "Bayburt'a bir katkı da biz sunacağız. Biliyorsunuz bakanlığımıza bağlı Bilim Merkezleri Projemiz var. Bayburt’a da inşallah bir bilim merkezi yapacağız, şimdiden hayırlı olsun." dedi.

Bayburt Doğal Taş Üretim ve Pazarlama Destek Merkezi açılış töreninden tüm notlar birazdan bu adreste olacak...
 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.