Bakan Ağbal'a coşkulu karşılama

64. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nin Maliye Bakanı Naci Ağbal ilk ziyaretini memleketi Bayburt'a yaptı.

Bakan Ağbal'a coşkulu karşılama
Bayburt Postası - 64. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nin Maliye Bakanı Naci Ağbal ilk ziyaretini memleketi Bayburt'a yaptı. Yeni Sanayi Sitesi civarında karşılanan Bakan Ağbal, yüzlerce aracın eşlik ettiği konvoylar eşliğinde parti önüne geldi. 



Bayburtspor taraftar gruplarının meşaleler yaktığı, havai fişeklerin atıldığı ve davul zurna eşliğinde halk oyunları ekiplerinin gösteriler sunduğu karşılama töreninde vatandaşlara hitap eden Bakan Ağbal, "1 Kasım'da Bayburt'a yakışanı yaptınız. Rize ve Konya'dan sonra Bayburt'u zirveye getirdiniz. Allah hepinizden razı olsun" dedi.
 
Ağbal, şunları kaydetti:

"Kıymetli hemşehrilerim, kıymetli Bayburtlular. Hepinizi sevgi, saygı ve hürmetle selamlıyorum. Allah hepinizden razı olsun. 1 Kasım'da Bayburt'a yakışanı yaptınız. Rize ve Konya'dan sonra Bayburt'u zirveye getirdiniz. Rabbimden öncelikle 1 Kasım seçimlerinin Bayburt'umuz için, ülkemiz ve İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum. 1 Kasım seçimleri öyle bir seçimdi ki İslam aleminin bütün coğrafyalarında kalpler güm güm attı. İslam aleminde herkes Türkiye'ye kilitlendi. Çünkü biliyorlardı ki Türkiye dimdik ayakta ise İslam alemi de dimdik ayaktadır. 1 Kasım seçimleri Allah'ın bir lütfudur. 1 Kasım seçimleri milletimizin feraseti, sağduyusu, kararlılığı, sayın Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza olan inancıdır" dedi.  

"Bayburt'un bağrından çıkmış bu kardeşinizi..."

Türkiye'nin 1 Kasım seçimleriyle adeta yeniden doğdunu söyleyen Ağbal, "Türkiye gücüne güç kattı. Dosta düşmana karşı bu milletin ferasetini gösterdi. Ama Bayburt bir başka gösterdi Allah hepinizden razı olsun. 1 Kasım seçimlerinden sonra hızlı bir şekilde 64. hükümeti sayın Başbakanımız, sayın Cumhurbaşkanımıza arz etti ve Cumhurbaşkanımız onayladılar. Bayburt'ta doğmuş, Bayburt'ta büyümüş, Bayburt'un bağrından çıkmış bu kardeşinizi Maliye Bakanı olarak görevlendirmiştir. Öncelikle sayın Cumhurbaşkanımıza, sayın Başbakanımıza bizleri böyle önemli, kutsal bir göreve layık gördükleri için  kendilerine şükranlarımı arz ediyorum" diye konuştu.



"Bir zamanlar Bayburt'un Orsor Köyü'nden çıktık, Rabbim bizi buralara kadar getirdi. Ama her zaman söylüyorum biz hiç bir zaman Bayburtluluğumuzu unutmadık. Duruşumuzun arkasında da, inancımızın arkasında da Bayburt'un saf, temiz, halis Türk-İslam inancı var" diyen Ağbal, Bayburt'un her hizmete layık olduğunu belirttiği konuşmasını şöyle tamamladı:

"Önümüzdeki 4 yıl boyunca canla başla gecemizi gündüzümüze katarak vatandaşımızın 1 Kasım seçimlerinde bize gösterdiği teveccühü karşılığında durmak yok yola devam, çalışacağız, gayret edeceğiz. Türkiye'yi 2023 hedeflerine en hızlı şekilde Allah'ın izniyle sizlerin dualarıyla yetiştireceğiz. Dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim bize bu görevleri nasip etti. Bir zamanlar Bayburt'un Orsor Köyü'nden çıktık, Rabbim bizi buralara kadar getirdi. Ama her zaman söylüyorum biz hiç bir zaman Bayburtluluğumuzu unutmadık. Duruşumuzun arkasında da, inancımızın arkasında da Bayburt'un saf, temiz, halis Türk-İslam inancı var. Önümüzdeki dönemde inşallah bir taraftan Türkiye'nin 4 bir tarafını imar edeceğiz. Çok daha ileri noktalara taşıyacağız ama bize de düşen iki milletvekili olarak Bayburt'umuza hizmet edeceğiz. Bayburt her şeye layık. Sayın Başbakanımızın, sayın Cumhurbaşkanımızın Bayburt'a olan muhabbetlerini, sevgilerini, inançlarını en yakın bilen insanlardan bir tanesiyim. Dolayısıyla sayın Cumhurbaşkanımızın, sayın Başbakanımızın destekleri Bayburt'umuzun üzerinden hiç eksik olmaz. Biz bugün buradaysak, kendilerinin bize gösterdiği bir teveccüh varsa bunun arkasında esas Bayburt var. Allah hepinizden razı olsun. Bu geç saatte bu soğukta beklediniz. Heyecanımıza ortak oldunuz. İnşallah Allah bizi de utandırmaz."

Ağbal'ın konuşmasının ardından coşkulu kalabalık uzun süre 'Bayburt seninle gurur duyuyor' diye bağırdı.

Kavcıoğlu: "Siz ne istiyorsunuz söyleyin"

Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu ise yaptığı kısa konuşmada, "1 Kasım'da siz gönüllerinizi bize açtınız, siz AK Parti'yi iktidara taşıdınız. Biz ne yaptık? 1 Kasım'dan sonra ilk defa Bayburt'a geldik. Nasıl geldik? Bir bakan getirdik. Bir de Cumhurbaşkanı'mızı getiriyoruz. Siz ne istiyorsunuz söyleyin, biz yapacağız inşallah" diye konuştu.

Karşılama törenine Belediye Başkanı Mete Memiş, AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal'ın yanı sıra SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz da katıldı. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Suat 8 yıl önce

Sayın Bakanımız Bayburt tarihinin en güzel konuşmalarından birini yapmış.
Ama Bayburt tarihinin en kötü pankartı da yine orada açılmış:"Bayburt'ta İki Bal Var."

Avatar
melih 8 yıl önce

kavcıoğlu bayburtlu üretebilseydi isterdi. madem bayburtu iyi biliyosun eksiği gediği kapatacaksın. bayburtlu ne ister İŞ ama seçim ruşveti olandan değil.