Bakan Ağbal'dan Bayburt Grup'a moral ziyareti

Maliye Bakanı Naci Ağbal, hafta sonunu geçirdiği Bayburt'ta, TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Bayburt Grup Özel İdare'nin Gençosman Mahallesi'ndeki tesislerine gelerek futbolcularla bir süre görüştü.

Bakan Ağbal'dan Bayburt Grup'a moral ziyareti
Bayburt Postası - Futbolculara başarı dileyen Ağbal, Bayburt Grup Özel İdare'nin mücadele ettiği grupta play-off aşamasına gelmesinin Bayburt adına sevindirici olduğunu söyledi.
Ağbal, takımın bu maçlarda başarı elde etmesinin kent için ciddi moral ve motivasyon kaynağı olacağını belirterek, "Bunu yapacak gücü ve cesareti yüzünüzde görüyorum." dedi. 

Futbolcu ve yöneticilerle hatıra fotoğrafı çektiren Ağbal, daha sonra Gençosman, Veli Şaban ve Karasakal mahallelerinde esnafı ziyaret etti.

Bakan Ağbal, merkeze bağlı mahallelerin muhtarları ile görüştüken sonra Bayburt Valiliğine ziyarette bulundu.

Ağbal, Vali Ali Hamza Pehlivan ve diğer ilgililerden İl Özel İdarenin yatırımlarına ilişkin brifing aldı. 

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş'i de makamında ziyaret eden Ağbal'a, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi sunuldu.

Bakan Ağbal'a, ziyaretleri sırasında Vali Pehlivan, Belediye Başkanı Memiş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi ve AK Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.