Bakan Ağbal Bayburt'ta incelemelerde bulundu

Maliye Bakanı Naci Ağbal, kentin çeşitli noktalarında devam eden inşaatlarda incelemelerde bulundu.

Bakan Ağbal Bayburt'ta incelemelerde bulundu
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak'ın dedesinin cenaze töreni için kente gelen Ağbal, ilk olarak Bayburt Belediyesince Kadızade Mahallesi'nde yapılan kapalı otopark ile Kaleardı Mahallesi'nde, Çoruh Nehri kıyısındaki Dede Paşa Şehir Parkı'nda incelemelerde bulunarak Belediye Başkanı Mete Memiş'ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra aynı alanda yapımına başlanan Kültürhan inşaat alanına gelen Bakan Ağbal'a, Vali Ali Hamza Pehlivan ile yüklenici firma yetkilileri proje ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kültürhan'ın yanında Baksı Müzesince inşa edilecek Kadın İstihdam Merkezi alanını da inceleyen Ağbal, telefonla aradığı Baksı Müzesi Kurucusu Prof. Dr. Hüsamettin Koçan'dan projenin son durumu hakkında bilgi aldı.

Bakan Ağbal'a ziyaretlerinde, AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu da eşlik etti.

Ağbal, daha sonra Ankara'ya gitmek üzere karayoluyla Erzurum'a hareket etti.

Anahtar Kelimeler:
Naci Ağbal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
raci ak 6 yıl önce

sn bakana saygılar sunarak-asya karadeniz tren hattı projesinin g.hanede yapıldığı
ve yakın tarihde"çed toplantısı yapılacağ,dır.,Bayburt ve yetkililer ne yapıyor acaba??