Aydıntepe’nin kaymakamı Bozcaada'dan geliyor

Aydıntepe’de Selçuk Haskırış’tan boşalan koltuğa Mustafa Akın atandı.

Aydıntepe’nin kaymakamı Bozcaada'dan geliyor
Bayburt Postası - Aydıntepe’de Selçuk Haskırış’tan boşalan koltuğa Mustafa Akın atandı. Bozcaada eski Kaymakamı Mustafa Akın Aydıntepe’nin yeni Kaymakamı oldu.

Aydıntepe Kaymakamı Selçuk Haskırış ın En son yayınlanan Kararname ile Tunceli Ovacık’a atanmasından boşalan Aydıntepe Kaymakamlığına Bozcaada eski Kaymakamı Mustafa Akın atandı.

Mustafa Akın kimdir?

Mustafa Akın, 1981 yılında Konya’da doğdu. Selçuk Üniversitesi İ.İ.B.F. İktisat Bölümünden 2004 yılında mezun oldu. Daha sonra sırasıyla bir yıl süreyle TEDAŞ’ta, üç yıl süre ile Türkiye İş Kurumu’nda ve yine üç yıl süreyle Maliye Bakanlığı’nda kamu hizmetlerinde bulunduktan sonra, 2011 yılında mülki idare amirliği mesleğine geçti. Bir yıl süre ile İngiltere University of Sheffield’da yabancı dil eğitimi aldı. Burdur-Çeltikçi, Tokat-Artova ve Burdur İli Kemer ve Çanakkale Bozcaada Kaymakamı olarak görev yaptı. Akın, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.