Aydıntepe'de "Gençlik Buluşmaları"

Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, ilçeki gençlerle fikir alışverişinde bulunmak amacıyla "Gençlik Buluşmaları" gerçekleştiriyor.

Aydıntepe'de "Gençlik Buluşmaları"
Bayburt Postası - Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, ilçeki gençlerle fikir alışverişinde bulunmak amacıyla "Gençlik Buluşmaları" gerçekleştiriyor.

İlçede hayata geçirilen ve yapımı planlanan projelere ilişkin gençlerin görüşlerini öğrenmek için Gençlik Buluşması adıyla çalışma başlatan Şentürk, farklı periyotlarda ilçedeki farklı çay ocaklarında gençlerle bir araya geliyor. 

Şentürk, gençler başta olmak üzere ilçe halkının görüşlerinin kendileri için önemli olduğunu anlatarak, "Gençlik Buluşmaları kapsamında gençlerimizle çalışmalarımız hakkında sohbetler yapıyoruz. Gençlerimizin de belediyemiz tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili görüş ve önerilerini alıyoruz." dedi.

Gençlik Buluşmaları'nda gençlerin çalışmalarla ilgili fikirlerinin yanında onların varsa yaşadıkları sorunlarla ilgili taleplerini de dinlediklerini ifade eden Şentürk, "Farklı zaman ve mekanlarda bu tür programlarla geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi dinliyoruz. Bu çalışmamızı bundan böyle devam ettireceğiz. Sohbetlerimizde gençlere konuşma imkanı veriyor ve bizler onları anlamak için orada bulunuyoruz." diye konuştu.

Şentürk, Aydıntepe Meslek Yüksekokulu'na kayıt yaptıracak gençlere yönelik çeşitli projelerinin olduğunu dile getirerek, "İlçemizde Bayburt Üniversitesi bünyesinde eğitim öğretim faaliyetlerini yürüten Aydıntepe Meslek Yüksekokulu'na kayıt yaptıran ve bundan sonraki yıllarda yaptıracak olan gençlere yönelik de çeşitli çalışmalarımız olacak. Aydıntepe'yi tercih eden öğrencilere maddi yardımlarımızın yanında yine çeşitli imkanlar sunacağız. Biz ilçemizi daha da geliştirecek her türlü çalışmaya ve fikre bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da değer vereceğiz." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.