Aydıntepe'de araç parkı yenileniyor

Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, araç filosunu 227 bin liraya aldıkları iş makinesi ile güçlendirdiklerini bildirdi.

Aydıntepe'de araç parkı yenileniyor
Bayburt Postası - Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, araç filosunu 227 bin liraya aldıkları iş makinesi ile güçlendirdiklerini bildirdi.

Şentürk, yaptığı yazılı açıklamada, göreve başladığı günden itibaren özenle çalıştıklarını ve belediye kaynaklarını en doğru şekilde kullandıklarını belirtti.

Belediye hizmetlerini yerine getirebilmek için makine ekipman parkının güçlü olması gerektiğine dikkati çeken Şentürk, "Hizmet birimlerimizin yapacağı çalışmalarda kullanılmak üzere 227 bin liraya yeni kepçe aldık. Bu iş makinesi, ilçe merkezinde meydana gelebilecek altyapı arızalarının yanı sıra çeşitli alanlarda ki çalışmalarda da kullanılabilecek." ifadelerini kullandı.

Şentürk ayrıca, daha yaşanabilir bir ilçe oluşturma hedefi doğrultusunda çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet GEDIK 8 yıl önce

Iş makinası haberindeki resim kamyon oluvermis.Neden acaba?