Aydıntepe Belediyesi’ne yeni itfaiye aracı

Aydıntepe Belediyesi araç parkuruna yeni bir itfaiye aracı kazandırdı.

Aydıntepe Belediyesi’ne yeni itfaiye aracı
Bayburt Postası - Amaçlarının Aydıntepe halkına daha iyi hizmet etmek olduğunu belirten Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, “Göreve geldiğimizden bu yana Aydıntepe'nin araç parkurunu sürekli geliştirdik. Mevcuttaki araçlarımız artık sıhhatli çalışmıyordu. Bunun için hem iş makinesi hem de binek araç filolarımızı yenileyerek hizmetlerimizi artık daha düzenli yapıyoruz” dedi.

Eski araçların sürekli arıza yaptığını ve düzenli çalışmadığı için yapılan hizmetlerde aksamalar yaşandığını belirten Başkan Şentürk, “Belediyemizin bütün araç parkurunu yeniledik. Aydıntepe Belediyesi olarak yapacağımız bütün hizmetleri kimseye bağımlı olmadan kendimiz yapabiliyoruz. Böylece işlerimiz daha düzenli ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına daha kısa bir zaman içerisinde cevap verebiliyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.