Aydıntepe Belediyesinden fotoğraf yarışması

Aydıntepe Belediye Başkanlığı, ilçenin tarihi ve kültürel değerlerini daha geniş kitlelere ulaştırmak için "Doğanın Kalbinde Aydıntepe" temalı fotoğraf yarışması düzenliyor.

Aydıntepe Belediyesinden fotoğraf yarışması
Bayburt Postası - Aydıntepe Belediye Başkanlığı, ilçenin tarihi ve kültürel değerlerini daha geniş kitlelere ulaştırmak için "Doğanın Kalbinde Aydıntepe" temalı fotoğraf yarışması düzenliyor.

Belediye Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Aydıntepe'nin tarihi serüveni içinde birçok medeniyete ev sahipliği yaptığını ve bu medeniyetlerin izini günümüze kadar korumayı başarmış ender ilçelerden biri olduğu ifade etti.

Aydıntepe'nin geçmiş dönemde yörede yaşamış medeniyetlerin izlerinin yanı sıra birçok doğal güzelliği de bünyesinde bulundurduğuna dikkat çekilen açıklamada, herkes tarafından bilinmeyen ve keşfedilmeyi bekleyen bu güzelliklerin tanınması için böyle bir yarışma düzenlendiği kaydedildi.

Başvuruların 31 Mayıs 2018'e kadar belediyenin elektronik posta ve sosyal medya hesapları üzerinden yapılacağı aktarılan açıklamada, yarışma sonunda birinci olan eser sahibine tam altın, ikinciye yarım altın, üçüncüye ise çeyrek altın verileceği ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.