Askerlerimizi uğurluyoruz

Bayburt Otogarı şu günlerde en coşkulu günlerini yaşıyor.

Askerlerimizi uğurluyoruz
Bayburt Postası - Bayburt Otogarı coşkulu günler yaşıyor. Silah altına alınacak askerler dualarla 'Peygamber Ocağı'na uğurlanıyor.

Bayburt’ta vatani görevlerini yerine getirmek için gidecek olan 1996/1 ve 362. kısa dönem askerler aileleri ve arkadaşları tarafından büyük bir gurur içinde şehir terminalinden askerlik yapacakları illere gönderildi.
 
Uğurlama sırasında asker yakınları terminalde tekbir getirerek davul zurna eşliğinde bar oynadı. Asker aileleri ve arkadaşları uğurlama sırasında duygusal anlar yaşarken, askerlerin boynundan Türk Bayrakları asıldı. 

Aileleriyle vedalaştıktan sonra kucaklara alınan askerler, otobüslere bindirilerek "En büyük asker bizim asker” sloganlarıyla uğurlandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.