Asfalt çalışması merkeze indi

Bayburt Belediyesi asfalt çalışmalarını merkeze taşıdı.

Asfalt çalışması merkeze indi
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi asfalt çalışmalarını merkeze taşıdı. Bayburt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Esentepe Mahallesi’ndeki asfaltlama uygulamalarını tamamladıktan sonra Ozulu Caddesi’nde çalışma başlattı. Kış mevsimi yaklaşırken çalışmalarına hız veren ekipler, alt yapı çalışmaları sebebiyle iyice yıpranan ve bozulan yolları onararak asfaltlıyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Umut An 9 yıl önce

Asfalt çalışmalarına ne hikmet ise kenar mahallelerden başlanıyor. Şehrin caddeleri en son sıraya bırakılıyor. Bunu anlamak zor. Eski 3 nolu Erzurum Cadde yeni Ayyıldız caddesi Bayburt'un en büyük 4 adet bina (apart evleri) bulunan cadde yaklaşık 1000 örenci ve memurun oturduğu cadde, Ailelerin oturduğu ev ve daire sayısı en az 700-800 hane Esentepe mahallesinden eksiği ne ki, en berbat yola sahip, en az yatırım alan cadde ve en sona kalan Cadde AYYILDIZ cadde ismine layık ne hizmet gördü ki, Belediye bu vurdumduymazlığı bırakmalı hizmeti eşit şekilde her yere yapmalıdır. Bu yönden Belediye başkanını ve üst düzey yetkililerini kınıyorum. Yeter artık yuttuğumuz toz.