Asfalt çalışması Kaleardı Mahallesi'nde

Bayburt'ta tamamlanmak üzere olan altyapı çalışmaları nedeniyle yollarda meydana gelen bozulmaları düzeltmek için Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Asfalt çalışması Kaleardı Mahallesi'nde
Bayburt Postası - Bayburt'ta tamamlanmak üzere olan altyapı çalışmaları nedeniyle yollarda meydana gelen bozulmaları düzeltmek için Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar sürüyor. Vatandaşların ulaşımlarını sağlamak amacıyla belirli bir program dâhilinde asfalt uygulamalarını yürüten fen işleri ekiplerinin uygulama yaptıkları Kadızade ve Mehmet Çelebi mahallelerinde asfalt çalışmaları tamamlandı. Çalışmaların tamamlanmasıyla beraber yaya ve araç ulaşımının rahatladığı bu notalarda Belediye Başkanı Mete Memiş incelemelerde bulundu.

Mahallelerde incelemelerini tamamlayan Başkan Memiş buradan çalışmaların devam ettiği Kaleardı mahallesine geçti. Buradaki çalışmaları da bir süre takip eden Başkan Memiş ekiplerden bilgi aldı. Çalışmalarını yürüten fen işleri ekipleri acil ihtiyaç duyulan yollarda faaliyetlerini sürdürmeye devam edecek.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.