Anıtlı otopark ayıbı son buldu

Otopark olarak kullanılan Atatürk Anıtı ve çevresi ile ilgili meraklı bekleyiş sona erdi.

Anıtlı otopark ayıbı son buldu
Bayburt Postası - Hükümet Meydanı’nın otoparka dönüşünün ardından büyük bir tepki çeken ve ilginç görüntülere sahne olan Atatürk Anıtı ve çevresi ile ilgili meraklı bekleyiş sona erdi. Bayburt merkezde en uğrak alanlardan biri olan Hükümet Meydanı, tekrar ve nihayet araç girişine kapatıldı.



Konuyla ilgili açıklamada bulunan Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, uzun bir süredir otopark olarak kullanılan alanın meydan olarak tekrar faaliyete alınacağını söyledi. Başkan Memiş, “Hükümet Meydanı’nda altı geniş bir otopark üstü ise modern bir meydan olacak şekilde çalışmalarımızın startını verdik” dedi.

Öte yandan Bayburt’un il oluşunu simgeleyen Hükümet Meydanı’nın 2007’de otoparka dönüşüne anlam veremeyen vatandaşlar, benzeri olmayan bu yanlış uygulamadan bir an önce vazgeçilmesi için tepkiliydi. Konuyla ilgili gazetemize açıklamada bulunan vatandaşlar, ayıba son veren Bayburt Belediyesi'ne teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ramazan Ertugrul 8 yıl önce

Bu ayıbı bekir çetin ve İbrahim yumak ortaklaşa yaptı.hukumet konağı postane telekom mudurluklerinin girişlerini iptal edip İbrahim yumak in mağazasına bakacak şekilde yeni giris kapilari yaptılar ve hükümet konagina sözde koruma amaçlı polis koydular aslında işin aslı İbrahim yumagin mağazasını hırsızlara karşı korumakti ve tekrar bu yapılan kapılar iptal edildi tekrar eskiden olduğu gibi yapmak istiyorlar otopark bahanesiyle havuzu yıkıp etrafa duvar ödüller .kısacası rant için reklam için menfaat için bayburt u yiyorlar .bekir çetin denen şarlatan şuan avm de girişe mağaza açıyor giriş çıkışlar mağazasından mecbur konuluyor .üst katta hacı ali Polat hacegan kahve işletiyor.bakalim sayın Mete beyin bu projesi kendine mi yoksa bayburtami faydası var hep birlikte gorecez.Allah sonumuzu hayır etsin.

Misafir Avatar
hakan 7 yıl önce @Ramazan Ertugrul

Tek kelime ile ağzına sağlık

Beğenmedim! (1)
Avatar
Safak Güngör 7 yıl önce

Bayburt psotası olarak bu ayıbın düzeltilmesinde çok büyük emeğiniz vardır. teşekkürler.

Avatar
seko69 8 yıl önce

inşAllah yapılacak yeni meydan alanı ile birlikte o heykeller orda olmaz.. meydan alanında, heykelin ne işi var? çıkın gezin diğer illeri bakın bakalım böyle bir rezillik var mı? UZAY ÇAĞINDAYIZ HALA HEYKELLERLE UĞRAŞIYORUZ

Avatar
Gürsel Karapınar 7 yıl önce

Atatürk meydanının altına oto park ,en yanlış projelerden biridir..
Yapılmasına karşıyım, o meydanda PTT binası, Hükumet binası,Halk eğitim v.s
yıkılmalı , kalkmalı dır...Bu arada şunu da hatırlatayım Bayburt'un bir yerine çok katlı oto park ise , en hafifinden İHANET OLUR...