'ALO 153 Zabıta Şikayet Hattı' hizmete başladı

Bayburt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü vatandaşların sorunlarına daha hızlı ve daha etkin çözümler üretebilmek adına 7 gün 24 saat hizmet verecek olan Alo 153 Zabıta Şikayet Hattını hizmete sundu.

'ALO 153 Zabıta Şikayet Hattı' hizmete başladı
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü vatandaşların sorunlarına daha hızlı ve daha etkin çözümler üretebilmek adına 7 gün 24 saat hizmet verecek olan ALO 153 Zabıta Şikayet Hattını hizmete sundu. Zabıta Müdürlüğü’ne daha hızlı bir şekilde ulaşmak isteyen vatandaşlar sabit hatlardan ya da tüm operatörlerden ücretsiz olarak 153’ü tuşlayıp Zabıta Müdürlüğüne şikayetlerini bildirebilecekler. Bayburt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bu hat sayesinde vatandaşların sorunlarına daha hızlı bir şekilde çözüm bulmayı hedefliyor.

"Amacımız daha hızlı çözümler sunmak"

Vatandaşların 153’ü arayarak mesai saatleri içerisinde ve sonrasında görevli zabıta personeliyle direk irtibat kurabileceklerini belirten Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, bu sistemle vatandaşların artık zabıta müdürlüğünü ilgilendiren konulardaki şikayetlerini iletmek için belediyeye gelmek zorunda kalmayacaklarını ve bu hat sayesinde istedikleri an Bayburt Zabıtasına ulaşabileceklerini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gerek yok 7 yıl önce

Kime ne yaptırım uygulamışlar boştan yere israf