Aliağa Belediye Başkanı Acar'dan Bayburt ziyareti

24. Uluslararası Dede Korkut Kültür Sanat Şölenleri’nin 4 günlük programına katılmak için Bayburt’a gelenler arasında İzmir’in Aliağa ilçesinin MHP’li Belediye Başkanı Serkan Acar da vardı.

Aliağa Belediye Başkanı Acar'dan Bayburt ziyareti
Bayburt Postası - Aliağa Bayburtlular Derneği’nin organizesiyle Bayburt’a gelen Başkan Acar’ı Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş ağırladı.

Bayburt Belediye Başkanlığı’nı ziyaret eden Başkan Serkan Acar’a Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş tarafından çeşitli hediyeler takdim edilidi.

Aliağa Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ve Petrol-İş Sendikası Mali Sekreteri Mevlüt Çınar ile Bayburt’a gelen Serkan Acar, kendisine gösterilen ilgiden dolayı Belediye Başkanı Mete Memiş’e teşekkür etti.

Aliağa ilçesinde yaşayan Bayburtlular’ın selamını getiren ve Bayburtlular'a hizmet etmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Acar, Aliağa Bayburtlular Derneği ile yakın ilişkiler içerisinde olduklarını ve gurbetteki Bayburtlular'ın iyi hizmetler almaları için çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydetti. Başkan Acar, Bayburt’a kazandırdıkları hizmetlerden dolayı Başkan Memiş’e teşekkür ederek, başarılar diledi.

24. Dede Korkut Kültür Sanat Şölenleri’nin etkinliklerine katılan Acar, Bayburt’un tarihi ve turistik yerlerini de gezdikten sonra Bayburt’tan ayrıldı. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.