Akkoyunlu: "İdamlar uygulansın"

Bayburt Şehit Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Haluk Akkoyunlu, Beşiktaş'taki alçak saldırının ardından bugün bir basın açıklaması yayınladı.

Akkoyunlu: "İdamlar uygulansın"
Bayburt Postası - Bayburt Şehit Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Haluk Akkoyunlu, Beşiktaş'taki hain saldırının ardından bugün bir basın açıklaması yayınladı.

Şehit Hamit Şahin'in İstanbul'daki cenaze törenine katılan Akkoyunlu, ŞADDER olarak idam taleplerini yineledi. Akkoyunlu açıklamasında, "İdamlar uygulansın, adalet duygulansın. 16 yıldır biz bunu hep söylüyoruz. Bölücü başının ve yandaşlarının boyunlarına yağlı ilmek geçmeden yerimizde rahat yatmayacağız. Derneğin kuruluş tarihi 13 Nisan 2000'den buyana bunu söylüyoruz. Ölüm cezalarının olmadığı bir ülkede adaletten, haktan, hukuktan sõz edemeyiz. Ve idamlar uygulanmadığı sürece bu şerefsizler, bu bayraksızlar, bu vatansızlar durmayacak, susmayacak" ifadelerine yer verdi. 

Akkoyunlu, şehitlere rahmet, yaralılara acil şifalar dilediği açıklamasını şöyle tamamladı:

"Bu aziz millet üzerinde hain emelleri bulunan bedbahtların, insanlıktan nasibini almamış zalimlerin tuzaklarını boşa çıkar Allah'ım. Asırlarca İslam'ın bayraktarlığını yapmış bugün de İslam ümmetinin umudu olan bu millete, hain planlarıyla diz çöktürmeye çalışan kahpelere karşı zaferler nasip eyle, devletimizin her kademesinde canla başla bu milletin huzuru için çalışan devlet adamlarımıza, güvenlik güçlerimize başarılar nasip eyle. Dün gece hain saldırıda şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ruhları şâd olsun. Vatan sağolsun. Çatıksu Köyü'nden Muharrem Ateş kardeşimiz başta olmak üzere tüm yaralı kardeşlerimize ise acil şifalar diliyorum. Allah hepsini milletimize bağışlasın."     

Anahtar Kelimeler:
Haluk Akkoyunlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburt lu Gençler 7 yıl önce

Aynen sayın başkana bizde gençler olarak katılıyoruz idam gelmedikçe olmaz

Avatar
Hülya Antalya 7 yıl önce

Öncelikle şehitlerimize yüce Allah'dan rahmet dilerim.ülkemizin başı saolsun.Saygıdeğer başkana tepkisinden ve duyarlılığından dolayı teşekkür ederim.Aynı hassasiyeti bütün vatansever yurttaşlarımızdan beklerim.Mutlaka idam cezası getirilmeli ve vatan hainleri dar ağacında asılmalıdır o zaman ülkemiz yeniden yaşanacak bir yer haline gelecektir.Saygılarımla...

Avatar
Ulubatlı 7 yıl önce

Şehitlerimizin acısını dindirmek, bu milletin terörist ve teröre İntikamını ancak idamla rahatlatacak milletimizi huzura kavuşturacak tek hamle idamdır.öcalan ve feto'nun başı çekeceği vatan hainlerinin sonlarını avrupası dünyası izlesin.Sevgili abimiz her yerde bunu dillendiriyor buna şahidiz.şu cümlesinin altını önemle çiziyorum. idamlar uygulanmadığı sürece bu şerefsizler, bu bayraksızlar, bu vatansızlar durmayacak, susmayacak....15 Temmuzda bomba yağdıranlar ve desdek olanları pkk itleri ile yanyana asalım.ki dünya idam ittifakı görsün.

Avatar
Kutlu 7 yıl önce

Sayın başkanında dediği gibi idamın olmadığı bir ülkede adaletten söz edilemez.Şehitlerimize Yüce Allah dan rahmet dilerim.

Avatar
Yurdanur 7 yıl önce

Tüm kalbimle sayın başkaña katılıyorum idam cezası mutlaka gelmeli yoksa bu ülke yakında yaşanamaz bir hale gelecek.

Avatar
alperen 7 yıl önce

Bu halkın talep ettiği sizlerinde sözünü verdiğiniz dar ağaçları ne zaman kurulacak beşiktaş stadına ? Biz Anadoluya kardeşlik türküleriyle gelmedik ! Kurt başlı sancağımız kan damlayan kılıçlarımızla geldik !
YETER ARTIK ! KINAMA DEĞİL İDAM İSTİYORUZ .. Bizler Bayburtlular olarak defalarca saat kule meydanına dar ağacı kurup isteğimizi dile getirdik . neyi bekliyoruz kimden izin istiyoruz . bir emrinizle günlerce sokaklarda kalıp darbeye bile dur demedi mi bu halk sayın Başkomutamınız .!
ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM !

Avatar
Nurettin yiğit 7 yıl önce

Başkanım katılıyorum belki biraz temizlik olur şehitlerimize Allahtan rahmet gazilerimize acil şifalar diliyorum

Avatar
Davut Ali 7 yıl önce

Başkan doğru söylemiş,kesin ve keskin bir yaptırım bir çok şeyi çözecektir.Avrupa huzurunu hoşgörüsüne değil yaptırım gücüne borçludur.Ama bizim de artık kuklayı bırakıp kuklacı ile yüzleşme vaktimiz gelmiştir.