Akkoyunlu'dan Dr. Hancı hakkında suç duyurusu

Bayburt Aile ve Sosyal Politikalar eski İl Müdürü Haluk Akkoyunlu, Bayburt İl Sağlık Müdürü Dr. İlker Hancı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Akkoyunlu'dan Dr. Hancı hakkında suç duyurusu
Bayburt Postası - Bugün adliye sarayına giderek, Dr. İlker Hancı'yı görevi ihmal ve kötüye kullanmaktan suç duyurusunda bulunan Akkoyunlu'nun, Covid-19 salgın sürecinde Bayburt'ta Memnune Evsen Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yaşanan olayın aydınlanması için adalete başvurduğu öğrenildi. 

Nisan ayının ortalarında yaşanan ve 12 bakıma muhtaç yaşlının hayatına mal olan olayın ardından Bayburt Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Bayburt İl Sağlık Müdürlüğü arasında görevi ihmal tartışması yaşanmış, sonrasındaki süreçte ise Haluk Akkoyunlu, Bayburt Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevinden alınmıştı. Kamuoyunda çokça tartışılan olayla ilgili, Akkoyunlu'nun adalete başvurması ile yeni bir süreç başlamış oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Said 3 yıl önce

6 aydır neredeydin?
"Müdürlük elden gidince mi aklına geldi?" demeden edemedim.

Avatar
HAKİKAT 3 yıl önce

HALUK MÜDÜR HAKLI , FAKAT YANLIŞ KİŞİYİ ŞİKAYET ETMİŞ ,BURDA YARGILANMASI GEREKENLER HALUK MÜDÜRÜ O MAKAMA İL MÜDÜRÜ OLARAK ATAMASINI SAĞLAYAN KİŞİLERDİR.

Avatar
Sahipsiz memleket 3 yıl önce

Sayın akkoyunluya şunu sormak lazım bir çok Bayburtlu da olmayıp sizde olan özellik nedir? Eğitim durumunuz nedir? Geldiğiniz görevlerde almış olduğunuz eğitimle ilgili mıdır? Belediye başkan yrd, zabıta mud, itfaye mud,
aile sosyal politikalar mud. Bu makamlar bu kadar ucuz mu? Siyasi olarak gelinen hangi makam olursa olsun gene siyasi olarak gitmektedir. Asıl mesele liyakat sahibi olmaktır. Zannımca görevinizi kötüye kullandınız gerekli yaptırım yapıldı sayın
hancı nın da bu süreçte eksikleri olmuştur doğrudur lakin siz size emanet edilenleri korumakta 1. Dereceden sorumluydunuz. İlker beyi başarılı bir idareci olarak görmüyorum almış olduğu eğitim bulunduğu makami sizden daha çok hak ediyor. Onu getiren de sizi getiren erk daha sağlam nüfuslu birini buldumu onunda değişir. İşin özü işin hak edenlere verilmesinde öğretmenden belediye başkanı, ogretmenden aile sosyal politikalar müdürü, imamdan kurum müdürü, açık öğretimden hasbel kader bı bölüm bitiren birinden kurum müdürü, şube müdürü atadikca bu sorunlar bitmez aksine çığ gibi sahada buyur. Bı araştırın bakalım ilimizde kaç tane müdürlük te Görev yapan idarecilerimiz vasfına uygun atanmış işin eğitimini almış (tarım, milli eğitim, bayındırlık,muftu,defterdarlık,tapu,DSİ,karayollari yanına unuttuğum 3-5 kurum daha var ekle başka yok) işini düzgün yapmaya çalışanlara sözüm yok. O yüzde sayın akkoyunlu üzülmeyin yarın bı başka koltuk boşa çıkar oraya müdür olursunuz.

Avatar
Seyfi 3 yıl önce

Sağlık müdürü ödüllendirildi göreve devam ediyor yazık onca can gitti birde müdür olduğu kurumda çalışan memurlar anlatıyor günlerce aylarca işe gelmeden maaş alan memurlar var hatta işe gelmeyip emekli bile olan memurlar var diyorlar eğer öyleyse milletin hakkı haram olsun göz yumana çalışmadan para alana

Avatar
Nihat 3 yıl önce

Sağlık müdürü görevden alınmalıydı orda oturması huzur evi olayından sonra yanlış

Avatar
Veli 3 yıl önce

Ah memleketim görevini iyi yapan var mi

Avatar
Vatandaş 3 yıl önce

Ehliyet ,Liyakat, Kariyer...

Avatar
fatih 3 yıl önce

kaf dağından iniş zordur