Ahilik Haftası kutlamaları bugün başlıyor

Bayburt'ta, Ahilik Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Ahilik Haftası kutlamaları bugün başlıyor
Bayburt Postası - Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Selahattin Karaman, yaptığı yazılı açıklamada, kentteki Ahilik Haftası kutlamalarının 16 Eylül'de kutlama komitesinin Bayburt Valisi Cüneyt Epcim ve Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’yi ziyaretiyle başlayacağını belirtti.

Çeşitli etkinliklerle kutlanacak olan Ahilik Haftası kapsamında 18 Eylül Çarşamba günü Saray Bahçesi’nde halk oyunları gösterileri yapılacağını aktaran Karaman, daha sonra burada vatandaşlara ahilik pilavı ikram edileceğini kaydetti.

Karaman, kutlama etkinliklerinin yine burada düzenlenecek ödül töreni, yılın ahisine kaftan giydirilmesi, yılın ahisi, kalfası ve çırağına çeşitli hediyeler verilmesiyle son bulacağını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
Selahattin Karaman
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.