Ağbal, yangınzede ailelerin yanında

Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, önceki akşam çıkan yangında büyük bir facianın eşiğinden dönen Kılıçkaya Köyü ve önceki yıl benzer acıyı yaşayan Kozluk Köyü'ndeydi...

Ağbal, yangınzede ailelerin yanında
Bayburt Postası - Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, önceki akşam çıkan yangında büyük bir facianın eşiğinden dönen Kılıçkaya Köyü'ndeydi.

Yangın sonrası evleri, ahır ve samanlıkları kullanılmaz hale gelen Malkoç ailesini ziyaret eden Ağbal, geçmiş olsun dileğinde bulundu. 



Malkoç ailesinin yaralarının sarılması noktasında tüm ilgili kurumların seferber olduğunu açıklayan Ağbal, bir süre yangın korkusunu yaşayan köyün minikleri ile sohbet etti.

Ağbal, Kılıçkaya Köyü'nün ardından ise AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal ile birlikte bir diğer yangınzede köyü olan Kozluk'a geçti.


Kozluk Köyü'nde de, 1 yıl önce talihsiz bir yangın yaşanmış ve bazı evler kullanılmaz hale gelmişti. O evlerin yerine inşa edilen yapıları inceleyen Ağbal, Kozluk Köyü sakinlerine de geçmiş olsun dileklerinde bulundu.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.