Ağbal: "Tüm talepleri yerine getiriyoruz"

Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, yazılı bir açıklama yayınlayarak İller Bankası'ndan aktarılan son 600 bin TL'lik kaynak ile son 3 ayda Bayburt İl Özel İdaresi'ne aktarılan paranın 1.1 Milyon TL'ye ulaştığını açıkladı.

Ağbal: "Tüm talepleri yerine getiriyoruz"
Bayburt Postası -  Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, yazılı bir açıklama yayınlayarak İller Bankası'ndan aktarılan son 600 bin TL'lik kaynak ile son 3 ayda Bayburt İl Özel İdaresi'ne aktarılan paranın 1.1 Milyon TL'ye ulaştığını açıkladı. 

Ağbal ayrıca; Spor Toto Başkanlığı’ndan köy okullarının bakım ve onarımlarının yapılabilmesi için 740 bin lira ve buna ilaveten Bayburt’ta amatör spor kulüplerinin çalışmalarını desteklemek amacıyla 150 bin liralık ödeneğin de ilgili kurumlara aktarıldığını bildirdi.

Ağbal, İller Bankası'ndan aktarılan kaynak ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

"Seçim döneminde ziyaret ettiğimiz köylerde muhtarlarımız tarafından gündeme getirilen talepler arasında içme suyu, sulama ve kanalizasyon hatlarında kullanılmak üzere malzeme talepleri vardı.

Yapılan talepler üzerine, İller Bankası yetkilileri ile görüşmeler yaptık. Bunun sonucunda Mayıs ayında 500 bin liralık ödenek Bayburt İl Özel İdaresi’ne geldi. Daha sonra ilave talepler dikkate alınarak, İller Bankasından yeniden kaynak talebinde bulunuldu. Bu talep de dikkate alınarak İLBANK Yönetim Kurulu yeniden köylerimizin içme suyu, sulama kanalları ve kanalizasyon işlerinde kullanılacak malzeme alımı için 600 bin lira kaynak tahsis etti. Söz konusu kaynak bu hafta Özel İdare Genel Sekreterliği’ne aktarılmıştır. 

Böylece Bayburt İl Özel İdaresi’ne son 3 ay içerisinde toplam 1.1 Milyon lira İller Bankası’ndan ilave kaynak aktarıldı. Söz konusu ilave kaynakların Bayburt İl Özel İdaresi’ne tahsisi hususunda gösterdikleri yakın ilgiden dolayı İller Bankası Yönetim Kurulu’na ve İller Bankası Genel Müdürü’ne teşekkür ediyorum. Bayburt’umuza hayırlı olması temennilerimle saygı ve hürmetlerimi sunuyorum."

Ağbal, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’ndan Bayburt’ta amatör olarak faaliyet gösteren spor kulüplerine 150 bin liralık destek aktarıldığını, bu kaynak ile birlikte Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’ndan toplam 890 bin liralık kaynağın Bayburt’a aktarıldığını bildirdi.
Ağbal, konuya ilişkin şunları kaydetti:

“Bayburt’ta amatör spor kulüplerimizin çalışmalarını desteklemek üzere Spor Toto Teşkilat Başkanlığı nezdinde girişimlerimiz sonucunda, Yönetim Kurulu kararı ile spor alanında faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine destek amacıyla 150 bin liralık ek ödenek daha aktarıldı.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.