Ağbal'ın bakanlığı Bayburt'u coşturdu

Türkiye Cumhuriyeti'nin 64. Hükümet'inde AK Parti Bayburt Milletvekili Naci Ağbal'ın Maliye Bakanı olarak yer alması, Bayburt'ta sevinçle karşılandı.

Ağbal'ın bakanlığı Bayburt'u coşturdu
Bayburt Postası - Türkiye Cumhuriyeti'nin 64. Hükümet'inde AK Parti Bayburt Milletvekili Naci Ağbal'ın Maliye Bakanı olarak yer alması, Bayburt'ta sevinçle karşılandı. 

Başbakan Davutoğlu'nun Çankaya Köşkü'nde 64. Hükümet'i açıkladığı basın toplantısı, Bayburt'ta da ilgiyle takip edildi. 

Açıklanan kabine listesinde Naci Ağbal'ın Maliye Bakanı olarak yer alması Bayburt'ta sevinçle karşıladı.

Saat Kule Meydanı'ndan davul zurna eşliğinde halaylar çeken Bayburtlular, yeni kabinede bir Bayburtlu'nun yer almasını doyasıya kutladı.

Öte yandan AK Parti İl teşkilatının konvoylar eşliğinde gerçekleştireceği kutlamasını, Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın Bayburt'a geleceği güne ertelediği öğrenildi.  


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
singah 8 yıl önce

Nasıl bir zeka ürünüdür birisi bakan oldu dıye davul zurna çalıp oynamak

Misafir Avatar
metin 8 yıl önce @singah

ibrahim belli bir yere kadar haklısın fakat biraz mantıklı düşün şingah sonuna kadar haklı.
türkiyenin hatta dünyanın hiçbir yerinde parlementer bakan oldu diye caddelerde kutlama yapan insanlar olduğunu sanmıyorum. evet akp yi desteklemeyen biri olmama rağmen bende sevindim ama bunlar gülünç şeyler bayburt zaten yatırım alması gereken şehirlerin başında inşAllah sesi artık daha güçlü çıkar fakat unutmayın bir yere gelen kendisine boşver bunları inşAllah hak yolunda birisi olur fakat iki sene önceki naci ağbal-hamdi topçu konuşmalarını dinlemeni öneririm ileride kendi çoluğun çocuğun için.

Beğenmedim! (4)
Misafir Avatar
ibrahim 8 yıl önce @singah

A,C,D parti meselesi değil memleketimizin bir bakanı var hemde önemli bir bakanlık...tabiki insanlar sevinecekler,ağlasınlarmı...lütfen şu siyasi hastalıktan arınalım...Memleketimize hayırlı olsun, sn bakanımızın ALLAH yar ve yardımcısı olsun

Beğenmedim! (8)
Avatar
İsmail Bayburdi 8 yıl önce

Vay arkadaş bakan verdik diye oynayan bir milletiz :) Hayırlı olur inşaAllah bayburt ve Türkiye için

Avatar
69000 8 yıl önce

avu dedenin gardaşı her yerden bitiyor yala yala nereye kadar oda haklı oturarak para kazanıyor