Ağbal, İller Bankası'ndan boş çıkmıyor

3 aylık zaman diliminde; Ağbal'ın girişimleri sonucu İller Bankası kar payından Bayburt'a aktarılan hibe 2 Milyon 225 Bin TL'ye ulaştı.

Ağbal, İller Bankası'ndan boş çıkmıyor
Bayburt Postası - Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, yazılı bir açıklama yayınlayarak İller Bankası'ndan Bayburt İl Özel İdaresi'ne aktarılan yeni hibe hakkında bilgi verdi. Toplamda 1 Milyon 125 Bin TL'lik yeni kaynağın 900 Bin TL'si köy içi parke çalışmalarına, 48 Bin TL Arpalı su deposu yapımına, 177 Bin TL ise Gökçedere içme suyu hattı için harcanacak. 

Böylelikle, 3 aylık zaman diliminde; Ağbal'ın girişimleri sonucu İller Bankası kar payından Bayburt'a aktarılan hibe 2 Milyon 225 Bin TL'ye ulaştı.

Ağbal imzasını taşıyan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"İl Özel İdaremizin köy içi parke çalışmalarına hızlandırmak amacıyla İller Bankası yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler sonucunda, Yönetim Kurulu kararı ile 900 bin liralık ödenek Bayburt İl Özel İdaresi’ne aktarıldı. 

Ayrıca Arpalı Beldemize su deposu yapımı için 48 bin lira, Gökçedere beldemize de içme suyu hattı malzeme alımı için 177 bin lira kaynak aktarılması da İller Bankası Yönetim Kurulu’nca karara bağlandı. Böylece Bayburt’umuza toplam 1 Milyon 125 bin lira daha İller Bankası’ndan ilave kaynak aktarılmış oldu. 

Söz konusu ilave kaynakların Bayburt’umuza tahsisi hususunda gösterdikleri yakın ilgiden dolayı İller Bankası Yönetim Kurulu’na ve İller Bankası Genel Müdürü’ne Bayburtlular adına teşekkür ediyor, hayırlı olması temennilerimle saygı ve hürmetlerimi sunuyorum."
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 9 yıl önce

Çalışan Vekil ortada, Geçmiş dönemde de yani tek Vekil döneminde de Sayın Ağbal olmalıymış.Geçmiş boşa dört yıl.

Avatar
Halil akdağ 9 yıl önce

Vaaybe neymiş bu ağbal başbakan maliye baknı hazine bakanı...ne iyi hükümetin kurulmasına gerek yok bizim çok yönlü bakanımız var....

Avatar
ceyda 9 yıl önce

Adam bir geldi pir geldi helal olsun!

Avatar
kenan 9 yıl önce

yorum yazan arkadaşlar birini övmek için illa öncekine hakaret etmek gerekmiyor nacibeyi tebrik ediyoruz bünyamın özbek bayburt tarihinde en çok parayı getiren adam belediyeye 15 milyon beş ay önce geldi kop tünel ve yolu 550 milyon ve bunun gibi yüzlerce gölet okul vs sözüm nacibeye seçimden önce akparti kaybetsin diye ev ev dolaşıp esnaf ziyareti yapanlar ve çalışanlarını toplayıp ak partiye oy vermeyin diye yemin ettiren adamlarla sen esnaf ziyaretine çıkıp bunlarla toplantı yaparak ak partinin geleceğini konuşursan partiyede yazık edersin kendinede

Avatar
Salih Zeki 9 yıl önce

"Bayburt'ta yaşamayan Bayburt'un sorunlarını bilmez." diyenler utansın.

Avatar
Vekil İşte 9 yıl önce

Kendisine oy vermedim ama Sayın ağbal boş biri olmadığını kısa sürede gösterdi bizlere.Artık şimdi Belediye başkanınıda kontrol etmede.

Avatar
hakan 9 yıl önce

boş yere sevinmeyin yakında seçim var bunlar seçim yatırımları naci ağbal ankarada yerini sağlama alsın bayburtlunun yüzüne bakmaz bayburta uğramaz

Avatar
murat 9 yıl önce

bundan önce gelen paralar nereye gitti on defa cumhuriyet caddesi söküldü yapıldı halede sökülmüş halde peki on defa niçin sökülür bu caddeler çünkü işte övünerek bayburta para çıkrdık diyen bu düşüncedekiler yine bu paraları yandaşlarına aktaracaklar biri çoruhun önüne set kurar yerine gelen yıkar arada bayburtlunun parası birilerine yandaşlara gidiyor çünkü bayburtlular boşuna bu haber kanıp aldanmayın bunlar erken seçim için yapılan demogoji cümleleri