Ağbal, ek sağlık yatırımları hakkında bilgi verdi

Ağbal, yaptığı yazılı açıklamada, devlet hastanesi genel sekreterliğine aktarılan ek kaynakla 15 yoğun bakım yatağı ile çeşitli tıbbı cihazların alınacağını belirtti.

Ağbal, ek sağlık yatırımları hakkında bilgi verdi
Bayburt Postası - Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, Bayburt Devlet Hastanesinde ihtiyaç duyulan çeşitli alımlar için 1 milyon lira ek kaynak aktarıldığını bildirdi. Ağbal, yaptığı yazılı açıklamada, devlet hastanesi genel sekreterliğine aktarılan ek kaynakla 15 yoğun bakım yatağı ile çeşitli tıbbı cihazların alınacağını belirtti.

Ağbal, şunları kaydetti:

"Hastanemizin ihtiyaç duyulan tıbbi cihazlarının alımı ve yeni hastanemiz yapılana kadar mevcut bölümlerde oluşturulması planlanan 15 yoğun bakım yatağı için Türkiye Kamu Hastaneler Kurumu yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler sonucunda, 1 milyon lira ilave kaynak hastanemiz genel sekreterliğine aktarılmıştır. Söz konusu ilave kaynağın Bayburt'umuza tahsisi hususunda gösterdikleri yakın ilgiden dolayı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Sayın Zafer Çukurova'ya teşekkür ediyor, Bayburt'umuza hayırlı olması temennilerimle saygı ve hürmetlerimi sunuyorum."
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
metin kaçan 9 yıl önce

vekillerimizden birisi yani sayın ağbal tek başına iktidar olamamış,400 ü alamamış,tüm planları ters dönmüş olan bir partinin vekili ve bu parti 13 yıldır tüm gücü elinde tutuyor.
bakın çok açık birşey söylüyorum bu destekler iki sebepden ötürü birincisi 2 vekilden 1ini kaybetdikleri için hırs yaptılar yani yıllarca biz boşuna tamam akp yi seçin ama oyunu azaltın ucu ucuna seçilsin derken boşuna demiyorduk eğer oylar başka yere kayarsa hizmet gelir,yok %85-90 oy verirsek önceki yıllar gibi avucumuzu yalarız.
ikincisi erken seçim 400 ü almak için ellerinden gelen herşeyi yapacaklar o yüzden kesenin ağzı açıldı.
ayrıca kadri hocanın ödenek getirememesine laf ediliyor fakat şu unutulmuş ne CB,ne BB,ne MB,ne de diğer kritik bakanlıklar mhp nin elinde değil .
şimdi çok sevgili hemşerilerim erken seçimde aynı tabloyu meydana getirmeliyiz 1-1 olmalı ki bu hizmetler devam etsin, erken seçimde ağbal-karaoğlu yeniden meclise inşAllah.

Avatar
ya sabır 9 yıl önce

boş ver metin bey ağzı olan konuşuyor kadri hocanın calışmalarını siz gömüşsünüz bu yapılanlar kadri hocanın sayesinde dahada yapacaklar kadri hoca 400 yüz yataklı hastanemiz olursa her daldan doktorumuz verilir demişti inşAllah tezden onuda yaparlar gümüşhane erzurum trabzona hasta sefkinden kultarrız saygılarımla

Avatar
raıf can 9 yıl önce

bayburtum bu yatırıımlar hep 1-1 olması sayesınde sızı kutluyorum..erken secımde hedef yıne 1-1 olsun...

Avatar
Murat Hoso 9 yıl önce

sayın vekilimizden ALLAH razı olsun. Yoğan bakım büyük bir sıkıntı idi. İnsanlar artık çevre illerde sürünmekten kurtulur İnşAllah. Demekki yapılınca her şey oluyor.