Ağbal: “Belediyemizin çalışmalarıyla iftihar ediyoruz”

Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla yenilenen 'Şehir Parkı'nda incelemelerde bulundu...

Ağbal: “Belediyemizin çalışmalarıyla iftihar ediyoruz”
Bayburt Postası - Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Ankara Büyük Şehir Belediyesi’nin katkılarıyla yenilenen 'Şehir Parkı'nda incelemelerde bulundu. Parkta yapılan çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Mete Memiş’ten bilgi alan Bakan Ağbal, Bayburt Belediyesi'nin çalışmalarıyla iftihar edip, gururlandıklarını ifade etti.

"Bayburt her şeyin en iyisine layık"

Bayburt'un her şeyin en iyisine layık olduğunu da dile getiren Maliye Bakanı Ağbal, “Sayın cumhurbaşkanımız, sayın başbakanımız sayın bakanlarımız Bayburt'un ismi geçen her yerde bu millet Bayburtluyu seviyor, takdir ediyor. Bizde bununla iftihar ediyoruz. Bize de düşen burada sorumluluk alan kişiler olarak vatandaşın Bayburt'ta daha rahat daha konforlu yaşayabilmesi için gerekli alanları oluşturmak” diye konuştu.

"Bu şehrin insanı hizmetin en iyisine layık"

Bakan Naci Ağbal’ın açıklamalarının ardından devam eden projeler hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Mete Memiş ise şunları söyledi:

“Sayın bakanım çok net konuşayım; biz bu işlerin hiçbirinden ne kaçınacağız ne usanacağız. Hiç bir endişemiz yok. Yeter ki doğru şeyleri projelendirelim, doğru işlerle bu şehre hizmet edelim. Bundan korkmuyoruz, inşallah yapacağız. Alt yapı yüzde 99 oranında tamam, suyumuz temiz, kanalizasyon problemimiz yok, Çoruh nehri kanalizasyon sularından kurtuldu. İnşallah üst yapıya başlayacağız. 8. ayda da kalıcı asfaltı da şehrimizle buluşturacağız. Bu şehrin insanı da buna layık.”

Haber: Bayburt Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adem 8 yıl önce

Bakanı oruç etkilemiş ne değişti şimdiye kadar mete memiş çalışmıyor belediyeden herkes şikayetçiydi.Bugün yeni sanayinin halini görünce bende başkan ile iftihar ediyorum şehri baraj yapacağız suda hazır.Bakan bu açıklamayı yapmışsa gerçekten bakanı gözümüzde çok büyütmüşüz.

Avatar
iftihar 8 yıl önce

BİR BAYBURTLU OLARAK SAYIN BAKAN İFTİHAR ETMEDEN ÖNCE İFTAR ETSEYDİ KEŞKE BU BAŞKANI DA GÖREVDE TUTTUĞU İÇİN KENDİNİ SORGULAMALIYDI KİMSE BAYBURT İNSANI İLE DALGA GEÇMESİN BAŞARISIZ VE BECERİKSİZSİNİZ SAYGILAR.

Avatar
seko69 8 yıl önce

Allah bunların bu beceriksizliklerini, iş bilmezliklerini, kibirlerini, egolarını başlarına boca ediyor ama bunlar farkın bile varmıyor. dün yağan yağmurda asfalt olmayan yollardan akan çamur, çakıl, taş, çer çöp ortalığı bataklığa çevirdi. yapılan yamalı asfaltları kaldırdı. evet bizde Belediyenin çalışmalarından iftihar duyuyoruz. böyle rezil bir belediyecilik Türkiye'nin hiçbir yerinde yok.. bir sokağın suyu hergün patlar mı? ana caddede ki kaldırımlardaki çukurlar, parke kırıkları kesilen ağaçların düzenlenmeyen yerleri, yağmurda yaya yollarının göl olması.. bunlar daha dün yaşanan görüntülerdi.. hala demogoji yapan bir anlayış.. kısaca bu şehir adam olmaz..

Avatar
veli 8 yıl önce

sayın bakan şakamı yapıyorsunuz, yoksa milletle dalgamı geçiyorsunuz. bayburt dışındaki belediyelerinde katkısı olmasa bu belediye başkanının fotoğraf çektirip, çaka satarak yürümekten başka yaptığı bir şey,

Avatar
göçmen69 8 yıl önce

Sayın Bakanım iftihar ettiğin belediye bir kanalizasyon alt yapısı yaptığı ne yaptı.Evlerin Çoğu yeni kanalizasyon a Tuvalet ayaklarını bağlanamıyor sebebi yıllardır belediyenin yanlış uygulaması sonucu yolları dolgu yaparak her sene evleri 2 metre çukura düşürdü yol seviyesinden aşağı.Şimdi yaptığı kanalizasyonun kotasında bu sonradan yaptığı dolgulardan baz alarak kota belirleyip kanalizasyon yaptılar.peki soruyum eski kanalizasyon seviyesin de bağlantı yapılan evler 2 metre çukura düştükten sonra yeni yapılan kanalizasyona nasıl bağlantı yapacak nasıl kurtaracak 1000 fazla eminim ev yeni kanalizasyona bağlantı yapamayacaklar bu insanların mağduriyeti ne olacak.

Avatar
Gazanfer Bilge 8 yıl önce

Bizde tarlaya dönmüş yolları, boz toprak rengi refüjleri, bitmeyen altyapı, kasım kasım kasılan belediye başkanı ile gurur duyuyoruz! Sayın bakanım lütfen mahalleleri gezin dediklerime hak vereceksiniz.

Avatar
Vatandaş 8 yıl önce

Sayın bakanım herhalde şaka yapıyorsunuz ne çalışması çarşıyı gezdiniz hiçbir esnaf bir şey demedimi sizi demediyseler onlarada yazıklar olsun biraz medeni cesaret mete başkan iki cihandada elimiz yakanızda olacak bu insanlara çektirdiklerinizi Allah sizden soracak.

Avatar
seko69 8 yıl önce

Yav Sayın BAKANımız.. siz hiç Sayın Cumhurbaşkanımızı örnek almadınız mı? Sayın RTE ne diyor? "KANDIRILDIK" "ARKAMIZDAN VURULDUK" vb.. işte size imkan ve fırsat.. sizde Belediyede kandırıldığınızını, aldatıldığınızı açıklayın ve sayın Belediye Başkanı ve yönetimini görevden alın.. inanın bu halk sizi baş tacı eder, gönüllerini yeniden feth edersiniz.. burda AK Partiye herhangi bir olumsuz tepki gelmez. burda yaşan insanlar bu tiplerden bıktı usandı.. değişim diyip duyuyorsunuz. değiştirin bunları.. Sayın Şahap Beyin görüşlerini dikkate alın.. Bayburt'taki kamu ve kurumlarda kı idareciler Bayburt'u el birliği edercesine MEZRA'ya çevirdi. çalışan, iş yapan, üreten bir idareci yok. bunları görmek için özel bir şeye gerek yok.. herşey açık ve net değil mi?