Aday karşılayan memurlar için Vali Odabaş'a seslendi

Eğitim Sen Bayburt İl Temsilcisi Necip Erel, 11 Nisan'da Bayburt'a gelen AK Parti milletvekili adaylarını karşılama programına katılan kurum amirleri ile ilgili konuştu.

Aday karşılayan memurlar için Vali Odabaş'a seslendi
Bayburt Postası - Eğitim Sen Bayburt İl Temsilcisi Necip Erel, “Seçimlere gölge düşmüştür, tarafsızlık yitirilmiştir” dedi.

11 Nisan'da Bayburt'a gelen AK Parti milletvekili adaylarını karşılama programı ile ilgili konuşan Erel, “Geçmişte CHP kongresinden dolayı bize 3 kişiye soruşturma açılmıştı. Sendika temsilcisinin bu tür parti programlarına katılma hakkı varken bizzat bana da açılmıştı. Şimdi ise bazı kurum müdürlerimiz AK Parti karşılamasına katıldı” şeklinde açıklamada bulundu.

Bayburt’ta idare amirlerinin bir siyasi partinin aday karşılama programına katıldığını ve bununla ilgili bir soruşturma açılıp açılmayacağını hatırlatan Erel, “Bayburt Müftüsü Kemalettin Aksoy, Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürü Abdulkadir Karabulut, Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, İş-Kur Müdürü Ömer Akdeniz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, Bayburt İl Afet ve Acil Durum Müdürü Adil Arslan, İl Sağlık Müdürü Zülkarni Özbek, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Hayrettin Pala, AK Parti karşılama töreninde rahatlıkla yer aldılar. Biz de diyoruz ki seçimlere gölge düşmüştür, tarafsızlık yitirilmiştir. Sayın valimiz Yusuf Odabaş tarafından gerekli incelemenin yapılmasını talep ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hakyemez 9 yıl önce

Bu katılanlar o oturdukları koltuklara ak parti tarafından oturtulduklari için katıldılar o karşılamaya koltuk kaybetme korkusundan. Allahtan korkmaz kuldan utanmazlar.

Avatar
fayık 9 yıl önce

insan profilinin ve kalitesinin gelişmediğinin göstergesidir bu.vesselammm

Avatar
rizeli abdüllah 9 yıl önce

refik birlik zemani ise o zeman mhp adayini destekleme zemani sn müftü beyde dahil
yada istifa etsin siyasete girsin,vaazları yapmacık olmuştür.yaziklar olsin.

Avatar
bulunmazfb1907 9 yıl önce

kimi kime hangi adalete hangi kanuna hangi devlete şikayet edeceksiniz

Avatar
Celal 9 yıl önce

kimi kime şikayet ediyorsunuz sayın necip erel. siz aynı davranışın tekrar yapın yine soruşturma açılır. ama akp olunca açılmaz. adaletin dinin gereği olduğunu unutur bunlar.

Avatar
kenan 9 yıl önce

ahlak yok hoca hz ömeri bilen var kaç oy getirir bide bayburt niye geri kalıyor diyorsunuz memleketi insanlar geliştirir malesef insan profili bu molla mahmut hayatında doğru bi laf etmişti adamın kıymetini bilemedik bana sorsalar misal hocalarınbaşı rahmetli olsa bizde cenazede bulunsak nasıl bilirsiniz diye ben siyasi bilirim derim hocalarınıda topçu menajer siyasi partilerin il başkanı bilirim sözüm hepimize önce insan olmak lazım hamdolsunki şaşmaz adaletin olduğu ölüm var biraz düşünelim

Avatar
spider 9 yıl önce

Bunların arasında Hz.Ömer'i bilen varmi acaba?

Avatar
Gürsel Karapınar 9 yıl önce

necip bey, akp zamanın da hukukun işlediğini,yerine getirildiğini gördünüz mü, duydunuz mu...? yargı kararları dahi uygulanmıyor.... en azından bu çıkışınız hatırlatma maksadıyla ,tarihe not düşecektir...... teşekkürler....