Abdulkadir İlhan'dan Ticaret Odasına ziyaret

Yargıtay Birinci Başkanvekili Abdulkadir İlhan, sıla ziyareti için geldiği Bayburt'ta Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Abdulkadir İlhan'dan Ticaret Odasına ziyaret
Bayburt Postası - Yargıtay Birinci Başkanvekili Abdulkadir İlhan, sıla ziyareti için geldiği Bayburt'ta Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. 

Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan BTSO Başkanı İbrahim Yumak, Abdulkadir İlhan'ı Bayburt'ta ağırlamaktan mutlu olduklarını belirterek, Ankara'da Bayburtlu bürokratların buluşmalarının Abdulkadir İlhan öncülüğünde gerçekleştiğini söyledi.



Ankara'da oluşturulan Bayburt çalışma grubuna, Bayburt'un kalkınmasına yönelik oda tarafından hazırlanan raporun sunulduğunu hatırlatan Yumak, "Abdulkadir İlhan bey Bayburt'un tüm sorunları ile yakından ilgilenen bir Bayburtlu. Sayın İlhan'dan önce böyle bir bürokratik birliğin sağlanamadığını, 30 yıldır bu faaliyetlerin içinden biri olarak çok iyi biliyorum. Bu başarı Abdulkadir İlhan'a aittir. Bunun hakkını teslim etmek istiyorum" dedi.



AK Parti - MHP hükümeti olsun

Yumak, seçim sonuçları ve sonrasında oluşan tabloya da değindi. Bayburt'tan vekil çıkaran 2 partinin koalisyonunun Bayburt için azami düzeyde fayda sağlayacaklarına inandığını söyledi.

Yumak, şunları kaydetti:

"Seçimlerin ardından Bayburt adına gelişmeler fevkalade iyi yöndedir. Tek başına iktidar çıkmaması bir nevi bizi üzdü ama oluşacak koalisyonun özellikle Bayburt'tan 2 partiden seçilen vekillerin temsil ettiği partilerin bir hükümet oluşturması bizim açımızdan memleketin her yönüyle temsili noktasında daha çok fayda sağlayacağına inanıyoruz. Biz Türkiye'nin en küçük ili olarak en azami faydayı nasıl temin edebiliriz, açıkçası bunun derdindeyiz. Bunu da sizin gibi önemli bürokratlarımızın ve büyüklerimizin sayesinde temin edeceğimize inanıyoruz. Ankara'da yaptığınız çalışmaların bir benzerini de Bayburt'ta düşünürseniz, bu işbirliğine her zaman hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Memleket sevginizin çok üst seviyede olduğunu biliyoruz. Bunun artarak devam etmesini diliyoruz. İnşallah köyde yapacağınız mekanla bunu da pekiştirmiş olacaksınız. Bundan sonra da sizin kapınızı her zaman çalmaya, sizi rahatsız etmeye memleket adına yapılabilecekler konusunda yardım almaya devam edeceğiz."

İlhan: "Bayburt için çalışmaya devam edeceğiz"

Yargıtay Birinci Başkanvekili Abdulkadir İlhan ise, Ankara'da gerçekleştirilen toplantıların bundan sonra da süreceğini belirterek, "Bayburt'a ne yapılabilir noktasında bir ekip oluşturuldu. gerçekten de yapmış olduğumuz toplantılarımızda siyaset konuşulmamıştır. Bundan sonrada öyle olacaktır" diye konuştu.

Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak ziyaretin anısına plaket takdim ettiği Abdulkadir İlhan'a ayrıca Dresden ve Vatikan'da bulunan Dede Korkut hikayelerinin orjinal nüshalarının tıpkıbasımı olan kitabı hediye etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ibrahim yaman 9 yıl önce

bayburt ak.parti 2 sıfır olurdu,hata nerde ,22 aday ön seçim yapıldı hiçe sayıldı,ak.parti
merkez,inadına b.özbeki aday yaptı,seçmende inadına oy vermedi,!!,siyaset sınıfta
kalmıştır.