40 yıllık neşter, kaldığı yerden devam

Bayburt Belediyesi 2014 yılında başlatılan altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

40 yıllık neşter, kaldığı yerden devam
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi 2014 yılında başlatılan altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl başlanan ve büyük mesafe kaydedilen çalışmalar kış mevsiminin girmesiyle durmuştu. Bahar aylarının gelmesi ve sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle beraber çalışmalar büyük bir hızla yeniden başladı.

Esentepe ve Zahit Mahalleleri’nde şehir içi içme suyu şebeke hattı çalışmaları devam ederken Genç Osman Mahallesi’nde kanalizasyon çalışmaları devam ediyor. 2014 Kasım ayında faaliyete gireceği yönünde açıklama yapılan atık su arıtma tesisi ise kanalizasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından faaliyete geçeceği öğrenildi.

Bayburt Belediyesi'nden yapılan açıklamada, yağmur suyu tahliye giderlerinin de büyük ölçüde tamamlandığı, altyapı ve kanalizasyon sisteminin 2015 yılının sonunda her şeyiyle tamamlanmış olarak faaliyete geçeceği belirtildi.

Öte yandan ilk kez 1974'te yapıldıktan sonra ara dönemlerde zaman zaman neşter vurulan ve 2015'te ise tamamen sona ermesi beklenen alt yapı çalışmalarıyla, uzun yıllardır sıkıntıların yaşandığı Bayburt'ta artık alt yapı sorunlarının da tamamen önüne geçilmiş olacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.