34 köye daha çocuk parkı yapılıyor

Bayburt İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, Bayburt'ta çocuk parkı olmayan köy kalmadığını açıkladı.

34 köye daha çocuk parkı yapılıyor
Bayburt Postası - Bayburt İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, Bayburt'ta çocuk parkı olmayan köy kalmadığını açıkladı.

KÖYDES kapsamında 34 köyün çocuk parkı ihalesinin tamamlandığını ve çalışmaların başlatılacağını kaydeden Elçi, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"İl Özel İdaresi tarafından projelendirilen ve Milletvekilimiz sayın Naci Ağbal'ın İller Bankası'ndan takip ederek göndermiş olduğu ödenekle geleceğimizin teminatı çocuklarımız için güvenli oyun alanları yapılması için KÖYDES tarafından 34 köyümüze çocuk parkı ihalesi yapılmış ve çalışmalarına başlanılmıştır. Merkeze bağlı çocuk parkı olmayan köyümüz kalmamıştır. Ayrıca, il ve ilçelerimize bağlı köylerimizde mevcut  bulunan çocuk parklarının da çevre düzenleme işi projelendirilerek en kısa zamanda yapılacaktır."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
köylü 8 yıl önce

İl özel idaresi yöneticileri ve çalışanlarını tebrik ederim. Benim köyüm başta olma üzere bir çok köy Bayburt merkezden daha iyi bence. Ayrıca özel idare müdürler mühendisleri çalışanları vali bey hafta sonu hafta içi demeden çalışıyorlar köyümde ben gördüm.

Avatar
fatih 8 yıl önce

Doğru köylerde kalmamış olabilir. Sayın yetkililer birde merkezde birde Kadızade mahallesine baksınlar. burda bu mahallede de çocuklar var.

Avatar
Ziyettin cetin 8 yıl önce

Akcakuzuda. Yok baskanim

Avatar
ismet türk 8 yıl önce

evet kaldı ozansu köyünün çocuk parkı yok yusuf elçi'nin köyü 5 on hanlik ,köyde çocuk olmayan köylere yapılmış,ozansuya yapılmamış.

Avatar
genç osman 8 yıl önce

genç osman mahallesinde eski sanayide yok

Avatar
Ali 8 yıl önce

Ben ugurgeldi köyüne hiçbirsey yapıldıgını görmedim hiçbirşey konuşmaya gerek yok