32 Adet Lojman Satışa Çıkıyor

1992 yılında inşa edilen lojmanlar uygun fiyatlarla satışa sunuldu.

32 Adet Lojman Satışa Çıkıyor
Bayburt Postası - Tuzcuzade Mahallesi Vali Erol Uğurlu Apartmanı'nda bulunan 32 adet lojmanın satış ihalesi Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünce (Milli Emlak Müdürlüğü) 24 Ağustos 2020 Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

bayburt.csb.gov.tr/duyurular internet sayfasında yayımlanan ihale ilanlarında, ihaleye çıkarılan 32 adet bağımsız bölümün adres bilgilerinin yanı sıra ihalelerin tahmini bedeli, geçici teminatı, ihale günü, ihale saati, tahsisli daire gibi bilgilere yer verildi.

130 metrekarelik daireler 90 bin ile 130 bin lira arasında bedeller ile ihaleye çıkacak. 

Anahtar Kelimeler:
Bayburtta Lojman Satışı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatantaş 4 yıl önce

neredeyse 30 senelik binalar ne olduğu belli değil.uzak durun

Misafir Avatar
tın li 4 yıl önce @Vatantaş

sen de mi taliplisin. yatır teminatı açık arttırmada görüşelim.

Beğenmedim! (5)
Avatar
HACI 4 yıl önce

Nihayet memlekette ekonomik krizden dolayı satılmasına karar verilen yıllarca süren lojman saltanatı sona erecek. Satılmamış bir lojmanlar kalmıştı onlarda elden çıkarılarak cüzü de olsa bir gelir elde edilecek. Vah memleketim uçacaktık ama yere çakıldık. Ey devletim sen yine zenginlerin vergi borçlarını silmeye devam et. Nasıl olsa faizle borç veren arkamızda İMF gibi babamız var. Birde bu arada etrafımızda aç kurtlar gibi ağzını açmış bizi yemek için bekleşen, fırsat kollayanlar var. herkes safını belli etmeye başladı. Yeni ittifaklar var. Yunanı, mısırı, bam. fransızı tavırlarını koymaya başladı.

Avatar
hakan altıntaş 4 yıl önce

Öyle albenili gözüken dairelerin içine girince ne menem birşey olduğunu anca o zaman anlarsınız gider sıkıntısı, çatı problemi ,senelerdir çözülmeyen kene sıkınıtısı, rutubet güneş almama hayla bu mevsimde gece elektrikli soba yakılıyor, kışın bir ayda 840 tl yakıt ödendiği , daha neleri neleri hodri meydan dileyen girer parasını verir alır çok muazzam dailere..