30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladılar

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun ve AK Parti Bayburt Gençlik Kolları Başkanlığı birer kutlama mesajı yayınlayarak 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı. İşte o mesajlar...

30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladılar
Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

İşte o mesaj:

“Aziz vatanımız ve milletimizin güvenliği için gözünü kırpmadan şehit ve gazi olan kahramanlarımızın emanetlerine kararlılıkla sahip çıkacağız. Onlar yüce milletimizin en değerli varlıklarıdır. Bugün bizler de onların mirasçısı olarak Türkiye Cumhuriyeti’ni en ileri seviyeye götürmek için tüm gücümüzle çalışmalıyız.

Milli mücadelemizin en zor dönemi olan Büyük Taarruz’da milletimiz, askeri yetenek ve gücünü büyük millet olmanın kabiliyetlerini bir kez daha bütün dünyaya göstermiştir. Milletçe elde ettiğimiz başarılar ve ülkemizin geldiği seviye, yolumuzun açık olduğunun en önemli göstergesidir. Büyük hamleler gerçekleştiren ülkemiz geleceğe umutla bakmakta ve güvenle yoluna devam etmektedir.

Bu duygu düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik ediyor, yüce rabbimizden aziz şehitlerimize rahmet gazilerimize uzun ve sağlıklı ömürler vermesini niyaz ediyorum.”

Rektör Coşkun'da kutlama mesajı yayınladı 

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, 30 Ağustos Zafer Bayramı 93.yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Rektör Coşkun, mesajında şu ifadelere yer verdi: 

“30 Ağustos Zaferi; Türk milletinin istiklal için ortaya koyduğu mücadelenin savaş meydanında dünyaya tescil ettirmesidir. Ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı, en zor koşullarda ve her şeyin bittiği sanılan bir zamanda, yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış onurlu bir zaferdir. Türk Milleti, haklı ve onurlu direnişiyle, savaşın kazanılmasında vatan, millet ve bayrak sevgisinin, sayısal güçten daha üstün olduğunu tüm dünyaya kanıtlamış, bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol göstermiştir.

Zaferin yıl dönümünde, başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarını, vatanın bütünlüğü ve Yüce Türk Milletinin bağımsızlığı uğruna hayatlarını feda eden, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyor, 30 Ağustos Zafer bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

AK Parti Gençlik Kolları'ndan kutlama mesajı

AK Parti Bayburt Gençlik Kolları, yazılı bir mesaj yayınlayarak 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı. Başkan İbrahim Kaymak imzasını taşıyan yazılı mesajda şu ifadelere yer verildi:

“30 Ağustos aziz milletimizin, kahraman ordumuzla tek yürek olarak, sarsılmaz bir inançla bağımsızlığımızı ve yurdumuzu korumak adına verdiği kurtuluş mücadelelerinin, haksızlığa ve zulme boyun eğmeyen dik duruşunun yansımasıdır. Bu dik duruş sonunda dünya durdukça yaşayacağına inancımızın tam olduğu büyük bir ülke ortaya çıkmıştır.

Bu eser, Türk milletinin hürriyet ve istiklâl düşüncesinin naçizane bir abidesidir. Bu abideyi korumak ise bu büyük milletin torunları olarak bizlere düşmektedir. Birlik ve beraberliğimizi daima korumalı, aramıza nifak sokmak isteyenlere asla fırsat vermemeliyiz. Tarihten silinmek istenen milletimizin, bilakis tarihe yön vermeye devam edeceğinin en açık mesajlarından biri olan bu zafer, milli belleğimizden asla silinmeyecektir.

Bu duygu düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik ediyor, yüce rabbimizden aziz şehitlerimize rahmet gazilerimize uzun ve sağlıklı ömürler vermesini niyaz ediyorum.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Umut An 9 yıl önce

Sayın Editör; Haberinize konu başlık "30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladılar" yanlış bir ifade "kutladılar" yerine "mesaj" yayımladılar daha uygun olacağını düşünüyorum. Hayırlı çalışmalar.