22-26 Ekim Ürün Güvenliği Haftası

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü heyeti Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nca ilan edilen 22-26 Ekim Ürün Güvenliği Haftası vesilesiyle Vali Ali Hamza Pehlivan’ı ziyaret etti.

22-26 Ekim Ürün Güvenliği Haftası
Bayburt Postası - Vali Pehlivan makamında kabul ettiği Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hakan Bilgiç ile Şube Müdürü Ülkü Hancı’dan hafta boyunca düzenlenecek etkinlikler hakkında bilgiler aldı.

Bilgiç, yurt çapında düzenlenecek etkinliklerle icra edilecek olan Ürün Güvenliği Haftası’nın bu yıl altıncısının gerçekleştirileceğini ve etkinlikler kapsamında okullarda “Ürün Güvenliği” konulu bir dizi konferans düzenleneceği bilgisini verdi. İlimizde faaliyet gösteren sanayi işletmelerinin de hafta kapsamında ziyaret edileceğini belirten Bilgiç, müteşebbislerin uzmanlar tarafından ilgili konularda bilgilendirileceğini dile getirdi.

Vali Pehlivan, ziyaret vesilesiyle Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hakan Bilgiç ile Şube Müdürü Ülkü Hancı’ya teşekkür ederek çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.